BIY AD

1 Kasım 2009 Pazar

Knicks Nasıl Bir Takım?

Resimdeki 3'lüden Renaldo Balkman ve Mardy Collins ayrıldı ama Knicks'te görüntü değişmedi. Aslında elbette aynı 'rezil' durumda değiller ama durun anlatayım.

Maçı izleyenler bilecektir. Knicks maçın bitmesine 7.5 dakika kala 17 farklı mağluptu. Bu dakikadan sonra başta Harrington olmak üzere, Hughes ve Gallinari'nin muhteşem performansları ile farkı kapadılar. Özellikle Gallinari attığı üçlüklerle fazlasıyla göz dolduru. Knicks takımı son dakikada Gallinari'nin üçlüğü ve Duhon'un kendi yarattığı turnike ile maçı uzatmaya götürdü. Normalde bir maç uzadığı zaman, geriden gelen takım avantajlı olur, çünkü diğer taraf oyuncular maçın kazanılmış olduğunu varsayıp bambaşka şeyler düşünmeye başlamıştırlar. Maça yeniden konsantre olmakta zorlanırlar. Peki ya Madison Square Garden'da ne oldu?

İlk 1.5 dakika içinde 3 sayılık avantaj yakalamışken Harrington 6 faulle kenara geldi. Geri kalan sürede bir basket hatta serbest atış imkanı bile bulamayan Knicks, 17-0'lık bir seri yiyerek sahadan 14 sayı farkla 141-127 mağlup ayrıldı... Uzatmada böyle bir fark yiyerek, başarısızlıkta yeni bir çığır açtı Knicks. Bana 1000 kere 14 sayı farkla biten, içinde Knicks barındırmayan bir maç gösterseniz, 1000'inde de maçın uzatmaya gitmediğine dair iddiaya girerim herhalde. Ama işte söz konusu takım Knicks olunca, dünya tersine dönebiliyor.

Diğer maçlar ve performanslar hakkında yorum daha sonra gelecek.

1 FARKLI FIKIR:

lembo dedi ki...

philadelphia 76ers turizm..alayına gider.. şimdi de philadelphia-new york arasında saat başı seferlerle hizmetinizde.. mutluluğunuz mutluluğumuzdur..

(*)işaretli seferker brooklyn'e kadar devam eder..

(#)işaretli seferler msg'de durmaz.. transit geçer..