BIY AD

18 Kasım 2009 Çarşamba

Kobe'den 100

Dün gece oynanan Pistons maçında tam 100. kere 40 sayı barajına ulaşmış Kobe. Tebrikler. Bryant, NBA tarihinde en fazla 40 ve üstü atan oyuncular listesinde 3. sırada bulunuyor. İlk sırada bunu 271 kere başaran Wilt Chamberlain, arkasında ise 171 ile Majesteleri var. Yani onlara yetşme ihtimali yok. Bu arada Kobe dün harika bir baskete imza atmış ve günün en iyi 5 hareketinde zirveye yerleşmiş, buyrun bakın. Genelde bu tip atışlarda şans faktörü üst seviyede olur ama Kobe bilerek camdan yardım alarak atmış. Harika gerçekten. Mesela Carmelo'nun pozisyonunda şansın daha büyük etkisi var bence:


Link

4 FARKLI FIKIR:

Hasan dedi ki...

Fast breaklerde LBJ tarafindan blocklanan insanlari anlayamiyorum. 1 defa 2 defa 5 defa tamam. Adam ligin yarisini blockladi, hala daha turnike atmaya devam ediyolar...

Dan Dirik dedi ki...

Of yalnız Kobe'nin topu atarken çevirerek yön vermesini başka oyunca yapar mı şu anda bilmiyorum, kobe haterımsı konuştu.

Adsız dedi ki...

Maxiell'ın Shannon Brown a yaptığı blok nasıl o 5 harekette olmaz ?

Absürd dedi ki...

LJ'nin yaptığı block açık ara bir numara bana göre ancak arkadaşında dediği gibi arkadaş ligin yarısını block'ladığı için çok normal geliyor.