BIY AD

18 Kasım 2009 Çarşamba

Nelson Out White Chocolate In

Geçen sene, beklenmedik bir şekilde kariyerinin en iyi sezonunu geçiren Jameer Nelson'ın sol dizinde menisküs yırtığı tespit edilmiş ve ameliyat olacakmış. Yaklaşık bir, bir buçuk ay basketboldan uzak kalacakmış. Bu sene izlediğim Magic maçlarında, Williams'ın hazır olduğunu gözlemledim. Sonuçta Magic'in oyun stili Williams'ın en sevdiği sistem. Ancak 34 yaşındaki oyun kurucunun dizleri 30 dakika civarı sürelere nasıl tepki verecek onu hep birlikte göreceğiz.

5 FARKLI FIKIR:

Doğuş dedi ki...

bişey sorucam;

hani yorum yapıyoruz, bir şey söylüyoruz cevap alamıyoruz senden. madem öyle niye açık bu yorum kısmı cevap vermeyeceksen. hani insan okur bile olsa önemsendiğini görmek istiyor.

sabonis dedi ki...

tabii ki önemsiyorum, her yorumu okuyarak yayınlıyorum. Ama zaten buraya koyduğum yazılara bir hayli zaman ayırıyorum. Üstüne bir de her yoruma bir cevap yazamıyorum maalesef. Sorulan soru olunca ama cevaplamaya çalışıyorum.

Semih. ~ dedi ki...

şampiyon miami kadrosunun şampiyon olmasındaki en önemli yedek motor bence williams'tı.Uzun süre ara verdikten sonra pat diye " ben oynuyorum arkadaş " demesi orlando dışında benide mutlu etti umarım devam eder =)

Onur Kukuk dedi ki...

iyi oldu şimdi hido'yu arayıp dursunlar otis smith şimdi görsün hanyayı konyayı

cast dedi ki...

orlando dogu yarı fınalınde gumler ancak o kadar........