BIY AD

15 Kasım 2009 Pazar

Okafor Gidici Mi?

Daha ortada kesin birşey yok ama bir Sacramento gazetesinin haberine göre, Kings ile Hornets, Okafor-Kenny Thomas ikilisini takas etmeyi düşünüyorlarmış. Hornets bundan 3 ay önce Chandler'ı gönderip Okafor'u alırken, daha iddialı bir takım olmayı planlamıştı. Ancak evdeki hesap çarşıya uymadı. Paul, hariç takımdaki her oyuncu geçtiğimiz yıllara göre büyük bir düşüş yaşadı ve Hornets bir anda ligin dibine demir attı. Playoff'lar zaten yalan olmuştu, şimdi Paul'ün 2 hafta sürecek sakatlığıyla moraller de iyice bozuldu.

Yanlıştan ne kadar erken dönülürse kardır. Bu takımın önümüzdeki yıllarda başarıya gidemeyeceği belli. Okafor'a bundan sonraki 4 yılda 52 milyon dolar vermek yerine Kenny Thomas'ın biten kontratını almak çok mantıklı. Kings için ise bu sene playoff yapmaları anlamına gelse de, 2010 yazında önemli serbest oyuncularla ilgilenemeyecekleri anlamına geliyor. Bence yazı bekleseler daha iyi ederler.

5 FARKLI FIKIR:

Mehmet Dinler dedi ki...

Thomspon-Hawes ikilisi var, Okafor benchten gelmeyi sorun etmeyecek mi? Çünkü varolan ikili sezona çok iyi girdiler ve beche çekilmeleri olası görünmüyor.

Elbette Okafor'un yapacağı katkıyı yapmıyor ama Kenny Thomas oynadığı sürelerde ciddi ciddi mücadele ediyor, faydalı oluyor. okafor daha fazlasını yapabilir ama eksi olması riski yüksek.

sabonis dedi ki...

Okafor gelirse, Hawes bench'e çekilecektir bence.

Bana göre şimdi Okafor'u alıp ona 50 milyon dolar borçlu olmak hiç mantıklı değil.

salihcan sezer dedi ki...

okafor'u alsalar dahi hayatta playoff yapamazlar. (bu tarz iddialı konuşmayınca işin zevki çıkmıyor:)

salihcan sezer dedi ki...

okafor'u alsalar dahi hayatta playoff yapamazlar. (bu tarz iddialı konuşmayınca işin zevki çıkmıyor:)

Adsız dedi ki...

ağzınızdan yel alsın benim bildiğim okafor güçlü dirayetli adamdır. en kısa zamanda bu illeti yeneceksin okafor hepimiz seni destekliyoruz dualarımız seninle...