BIY AD

5 Kasım 2009 Perşembe

Phil Jackson vs. Barney Stinson


Link

Kobe onu görmeyince, Phil Jackson'ın eli tıpkı Barney Stinson gibi havada kalmış. Bozuntuya vermeden kendi yanağına vurması, ardından da "Bu hareket garip oldu ya, öbürünü de vurayım ki insanlar bir anlamı olduğunu sansın." düşüncesi gerçekten paha biçilemez. Çok uzun süredir bu kadar iyi gülmemiştim.

9 FARKLI FIKIR:

fairfax dedi ki...

ters manyal vermis ama olmamis : )

dologala dedi ki...

feysbuktaki gibi like butonu olsaydı da bassaydım :d:D

Dan Dirik dedi ki...

Barney'nin acısını çekmekten daha iyi tercih tabii hareketi =) Bynum'um taklitini yaptığı bir video da vardı o da süperdir

Adsız dedi ki...

demek ki derek fisher maç başında phil jackson'la tokalaştığı için bu kadar süre alıyor. bende mantıklı bir açıklama arıyordum bu duruma iyi oldu. fisher'ın houston maç istatistiği 34 dakikada 0 sayı,0 ribaund, 0 asist, 2 top çalma bu nedir ya?? nasıl bir performanstır bu?

Semih. ~ dedi ki...

hahaha barney daha da ısrarcı olurdu phil yaşın getirdiği güçle zorlamamış :D

thunderbird dedi ki...

ahahah adama da yazık ya, kobe orada ona yumruk yapmak için duruyor sanmış ama ikinci hareket hiç yakışmamış.

Beercholic dedi ki...

@adsız; fisher maçın görünmeyen kahramanlarındandı bence, daha fazlası için http://lagencolari.blogspot.com/2009/11/los-angeles-lakers-103-102-houston.html

phil'de hollywood'dan kapmış bir şeyler tabii ki :)

r7bertpires dedi ki...

in your face... :D

Adsız dedi ki...

koçluk sadece oyunculara antrenman yaptırmak, board'a set çizmek değil. ters bir durumda kalmasına rağmen, medyanın üzerine gidebileceği bir olayı savuşturması onun yıldız ama sorunlu insanlardan nasıl maksimum verimi aldığının küçük bir kanıtı olsa gerek.

B.E.