BIY AD

4 Kasım 2009 Çarşamba

Problem Popomda

Iverson'ın Grizzlies maçından sonraki demeci: "Bench'te uzun süre oturduğum için popom ağrıdı, bench'te oturmakla ilgili tek sorunum buydu." Ama işin ilginci ardından devamını getirmesi: "Ben yedek değilim, hiçbir zaman yedek olmadım, şimdi de kendimi yedek gibi görecek değilim. Olayı medya büyütüyor. Detroit'ten önce bunlar konuşulmazdı bile, geçen seneye kadar kimse oyuna kenardan dahil olmam hakkında hiçbir şey söylemedi. Kariyerim oyunca da böyle bir konu konuşulmadı. All-Star'larda, Olimpiyatlar'da, NBA Finalleri'nde hep ilk 5'teydim. Nedense şimdi sorun oldu. Kısacası ben yedek veya 6. adam değilim. Gidin kariyerime bakın, göreceksiniz."

Sen git önce hiçbir problemim yok de, sonra o olmayan problem hakkındaki sıkıntılarını koca bir paragraf edecek kadar cümlelerle dile getir. Sakatlıktan yeni dönmüş olmasının da etkisi vardır 17 dakika süre almasında diye düşünüyorum. Ancak dakika 1 gol 1, böyle bir açıklama yaparak hani gelecek sezon kendisine teklif getirme ihtimali olan takımları da düşüncelerin vazgeçirmiştir herhalde. Bir adamın repütasyonu 1 yıl içerisinde ancak bu kadar düşer. Baktıkça üzülüyorum Iverson'ın durumuna ama bu hallere düşmeyi haketmedi mi? Bence sonuna kadar haketti.

5 FARKLI FIKIR:

Unknown dedi ki...

bi sorum var. portland çok kötü basladı.düzelir mi yoksa bu sene playoff dan uzak mı kalır?

sabonis dedi ki...

Bu konu hakkında yazacağım 2 haftadır ama devamlı başka şeyleri yazarak erteliyorum. Madem sordunuz bir de yazı yazayım bu yorumun üstüne. Umarım yine ertelemem =)

çok kötü dediğiniz 2-3'ler henüz. elbette kötü ama toparlanamayacak bir durum yok. hele sezon başındayken. ben andre miller'ın kötü bir transfer olduğunu düşündüğümü defalarca söyledim. Beni şaşırtmıyor şu anda çok iyi olmamaları ama sezon ilerledikçe daha iyi olacaklardır kesinlikle.

Unknown dedi ki...

2-3 kötü değil ama bu takımın en iyi yaptığı şey kendi sahasında ki maçları almasıydı. miller hakkında ben daha iyimserim.
bu arada 2 yıldır blazersı desteklerim. blogunu 2 hafta önce keşfettim. mükemmel oldu tabi benim için. eline sağlık , çok iyisin gerçekten.

Adsız dedi ki...

ya bu iverson yaşlanınca çeneye vuran karılar gibi dır dır konuşuyor 2 yıldır...

Adsız dedi ki...

bu kafayla giderse iverson biraderimiz bir iki seneye olimpiyakos regal barselona yolları gözükür kendisine burdan iverson'a seslenmek istiyorum:
iki saniye efendi ol be adam.