BIY AD

20 Kasım 2009 Cuma

Redick'ten Tehlikeli Açıklama

Magic bu gece NTV'den yayınlacak maçta, Celtics'ten 30 civarı fark yiyebilir. Bunun sorumlusu da Redick olur. Keskin şutör şu demeci vermiş: "Uluslararası televizyonda Celtics veya Cavs kadar yer almıyoruz. Ligin en iyi takımlarından biriyiz ama yine de bu iki takım kadar ilgi çekmiyoruz. Bizim pazar payımız onlardan daha ufak. Biz de bir LeBron yok. Gerçekten, eğer LeBron yarın 'Başkanlığa adayım' dese, CNN'in ana haber sunucusu Anderson Cooper ESPN'e çıkar ve LeBron'un neden ve nasıl iyi bir başkan olacağını anlatmaya başlar."

Ne alaka diyenleriniz olabilir. Aynı tip açıklamaları Stan Van Gundy 1-2 hafta kadar önce yaptığında, neler olduğunu görmüştük. Redick kaşınıyor bu geceki maç öncesi belli.

Şaka bir yana gece 3'te çok güzel bir maç bekliyor bizleri. Bir tarafın kopup gitmesini hiç beklemiyorum aynı zamanda istemiyorum da. Oturup izleyelim doya doya şu iki takımı. Kim kime mesaj verecek görelim.

5 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

üstad maç hangi kanalda yayınlanıyor programda göremedim?

Adsız dedi ki...

redick'i bizim okuldan şahsen tanırım. taşaklı adamdır, mesajının arkasında durur.

sabonis dedi ki...

@1.adsız: maç saat 3'te NTV'de
@2.adsız: =)

asist time dedi ki...

bekliyoruz bakalım. Hido suz da Magic-Celtics macları cekilmez ama yine de bi deniyelim..

Adsız dedi ki...

redick gibi kifayetsiz, yetersiz, gereksiz ve meymenetsiz bir vatandaşın bu açıklamaları hoş olmamış. carter yapsa howard yapsa anlarım da sen kimsin be adam.