BIY AD

20 Kasım 2009 Cuma

Rose'un Sorunu Belliymiş

Rose'un sezon başından beri beklentilerin bir hayli altında kaldığını ve bunun nedeninin bileği olmadığını düşündüğümü yazmıştım. Rose, bileğinin hala %100 olmadığına dair açıklama yapmış. Mesela henüz bu sezon smaç basmamış. "Smaca kalktığımda yeterince yükselemiyorum ondan dolayı turnikeye dönüyorum." demiş. Ama her geçen gün iyiye gidiyormuş.

Bundan 1.5 ay önce bileğini burktuğunda hemen ertesi gün Londra'daki hazırlık maçında oynamak istediğini açıklamıştı Rose. Bu süre içinde hala nasıl iyileşmemiş bileği gerçekten şaşırdım. Genç yıldızı en yakın zamanda tamamen sağlıklı bir şekilde görmek dileğiyle iletiyorum bu haberi..

4 FARKLI FIKIR:

Mavi dedi ki...

bilek burkulmalarında dinlenme tedavisi çok önemli. rose un durumunda hafif bir burkulma olmadığını anlıyorum, eğer iyi dinlenmezse ve tedavisini sağlıklı görmezse böyle burkulmalar sürekli nükseder. adamı da aylarca topal gibi hissettirebilir.

sabonis dedi ki...

Evet bilek burkulmalarında dinlenme kesinlikle çok kritik. Ama Rose'unki hafif birşeydi, hemen ertesi gün mü ne işte Londrada maçları vardı oynayabilirim oynamak istiyorum gibi şeyler söylemişti. Üstüne 3 haftadan fazla dinlendi ama nasıl yetmedi anlamadım açıkçası. Belki Rose değil de başka bir oyuncu olsa "bahane gösteriyor" bile diyebilirdim o derece.

Onur Kukuk dedi ki...

bence gordon'un yokluğu pek rose'u zorlamaz sakatlık desen çok mühim birşey olsa zaten onu oynatmazlardı bence bu sene beklenen performansı gösterememesinin en büyük nedeni yeterince formada olmamasından kaynaklanıyor ve eminim ki çok iyi bir maç oynadıktan sonra artık sakatlığım tamamen geçti sözünü duyabiliriz.

Absürd dedi ki...

Benim 6 aylık cefasını çekmişliğim vardır bu bilek burkukluğunun, 2 haftada 1 maç ile 6 ay sürdü tabi herhangi bir profösynl tıbbi müdahele yoktu ancak çok kötü bir sakatlık çok küçük görünebilir ama mide bulandırır.