BIY AD

4 Kasım 2009 Çarşamba

Şeker Krizi

Stephen Jackson'ın şu sıralar tek problemi takımıyla ilgili değilmiş. Mahallesinde, komşulardan da çok tepki çekmeye başlamış. Nedeni de Cadılar Bayramı'nda komşulardan şeker toplamaya elinde tabancasıyla çıkmasıymış. Bir komşusu çok sessiz sakin bir mahallede yaşadıkları için kapısını hiç kilitlemezmiş, birgün Jackson direk kapıyı çalmadan içeri girip, komşusunun çocuğuna silahını göstererek "Snickerslar nerede?" diye sormuş.

Konuyla ilgili Jackson'ın savunması da harika: "Benim geldiğim yerde, siz başkasının şekerini almazsanız, onlar sizin şekerinizi alırlar. Ben ünlü biriyim, birçok kişi bana diklenmeye bayılıyor. Beni test etmek istiyorlar. Bir sürü zibidi ufaklık gelip beni korkutmaya çalışıyorlar. Daha yeni hayalet kostümündeki biri gelip bana "Bööö" dedi. Sen kimsin de bana Bööö'lüyorsun? Stephen Jackson'ı mı korkutuyorsun? Ben ve silahımla karşılaşanlar kimin daha korkunç olduğunu görecekler."

Hayır, deli olduğunu biliyordum Jackson'ın ama yine de bu konu hakkındaki açıklamalarını okurken şoktan şoka, şekilden şekile girdim. Harikulade gerçekten. İnanılmaz bir zekanın ürünü olmalı bu düşünceler... Artest gibi tatlı-deli de değil yani, cidden korkulacak bir adam olduğunu bir kez daha kanıtladı Jackson.

3 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

bu haber gerçek mi? :S:S
Gerçekse bu adamı akıl hastanesine tıksınlar maçlara da silahla gelebilir

sabonis dedi ki...

gerçek. yani en azından haber sitelerinde çıktığına göre gerçektir heralde, 1 nisan falan da değil =)

Adsız dedi ki...

söylediklerinin altına imza atarım stephen kardesimin delikanlı adam sonucta öyle hayalet kostümüyle korkutamazlar bu cengaver kardesimizi