BIY AD

1 Aralık 2009 Salı

1 Aralık Programı

2 Aralık Salı 02:00 (NBA TV) / Boston Celtics - Charlotte Bobcats
2 Aralık Salı 02:00 / Washington Wizards - Toronto Raptors
2 Aralık Salı 02:30 / Phoenix Suns - New York Knicks
2 Aralık Salı 04:00 / Golden State Warriors - Denver Nuggets
2 Aralık Salı 05:00 / Miami Heat - Portland Trail Blazers
2 Aralık Salı 05:30 / New Orleans Hornets - Los Angeles Lakers

Yeni - Jackson'lı - Bobcats'in son zamanlarda vereceği en zor sınavı izleyebileceğiz NBA TV'de. Bunun yanında şampiyonluk adayı Celtics'in en son form durumunu göreceğiz. Güzel bir fırsat.

Hidayet'in maçında ise son 9 maçının 7'sini kaybeden Raptors ile son 3 maçından 2'sini kazanmış olsa da, 3 gün önceki Bobcats maçında rezil bile oynamayan, 3 periyod sonunda zar zor 50 sayı atan Wizards karşı karşıya. İki formsuz takım karşı karşıya iken birşey söylemek genelde çok zordur. Haywood'un Bosh kadar çabuk olmadığı malum, bu durumda Blatche'e biraz daha fazla dakika verilebilir. Wizards hücumunda ise Arenas'ın içeri penetre etmesi halinde yüzdeli bir şekilde skor üreteceğini düşünüyorum. Tam da Saunders'ın "Arenas eskisi gibi değil" sözlerinden sonra ilginç bir gece olabilir.

Monta Ellis'in daha dün maç yaptığını ve bugün Denver gibi rakımı yüksek bir şehire geldiğini düşünürsek, "hasta ruhlu" formunu devam ettirmesini beklemek biraz abartılı olur. Ama biyonik adamdan ümit kesmiş değilim... Öte yanda, Minnesota'dan tokat yiyen Denver, rakipte Biedrins hala yokken rahat kazancaktır. Son zamanlarda kötü oynadığı için eleştirilen Billups bu maçta bir mesaj vermek isteyecektir. Gerçi rakipte Biedrins yokken, içeride Nene'yi beslese yeter ama neyse.

1 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

Arkadaşlarla aramızdaki fantasy liginde monta ellis i seçebilecekken henüz sg seçmediğim için joe johnson ı seçen bana bu ikisi her maç ayrı bir küfrettiyor. Yeter monta atma artık.