BIY AD

2 Aralık 2009 Çarşamba

37'lik Iverson Yeniden Evine Döndü

Tam 3 sene aradan sonraki flört dönemi sona erdi. İki eski sevgili yeniden buluştular. 76'ers genel menajeri Ed Stefanski takımın resmi web sitesinde Iverson'ın imza attığını açıklamış. Hayırlı olsun. Denver Nuggets formasıyla Philadelphia'da ilk maça çıktığı gün, kullandığım resimdeki ayakkabıları giymişti Iverson. Sevgisini ve özlemini dile getirmişti bu şekilde. Hatta parkedeki 76'ers logosunu da öpmüştü eğilip. Iverson, ona bu zor dönemde kapılarını açtığı için, şimdi daha da bir sevmiştir Philadelphia'yı herhalde. Bu arada 34 yaşındaki Iverson'a 37 dememin sebebi aşağıda. Yahoo şaşırmış. Ayrıca Iverson'ın 76'ers logosunu öptüğü fotoğrafı bulan biri paylaşırsa çok sevinirim. Yazacağım ufak bir analizde onu kullanmayı düşünüyordum ama bir türlü bulamadım.

8 FARKLI FIKIR:

Semih. ~ dedi ki...

koyu bi sixers olarak yürekten mutluyum o formayla tekrar görmek acaip bi heycanlandırdı beni

Onur Kukuk dedi ki...

detroit pistons'un geçen sene başarısız olmasındaki en büyük nedenlerden biri iverson'du ve bir philly sever olarak philly'nin bundan yarardan çok zarar göreceğini düşünerek üzülüyorum.

oz01 dedi ki...

Iverson bu sefer egosunu biraz olsun dizginletip benchten oyuna katılmaya razı olmuştur sanırım.Zaten 76ers de azalan seyircisini yeniden takıımla buluşturabilmek için almış ıversonu.Eski halinden uzak olsada onu yeniden 76ersde izlemek memmphisten daha keyifli olacaktır.

Adsız dedi ki...

philly salonuna seyirci çekemiyor. iverson'ın bir heyecan getireceğini düşünüyorlar ve bence de haklılar... louis williams da sakat ve bir senelik iverson kimseye zarar vermez....

Dan Dirik dedi ki...

http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20080321225424AAeO5qC

İki senede çok şey değişir ama zamanında arayıp bulamamışlar o resmi, ben de bulamadım doğal olarak

r7bertpires dedi ki...

video'su var, daha etkileyici olur bence resimden.

http://www.youtube.com/watch?v=BHwr0Ra2Bss

Orange dedi ki...

http://www.youtube.com/watch?v=zNcY-xn65rU

şu da benden;

http://img3.imageshack.us/img3/899/iversonkisseslogo.jpg

sabonis dedi ki...

teşekkürler arayanlara ve link paylaşanlara.