BIY AD

4 Aralık 2009 Cuma

4 Aralık Programı

5 Aralık Cumartesi 02:00 / Toronto Raptors - Washington Wizards
5 Aralık Cumartesi 02:30 / New York Knicks - Atlanta Hawks
5 Aralık Cumartesi 03:00 / Milwaukee Bucks - Detroit Pistons
5 Aralık Cumartesi 03:00 / Charlotte Bobcats - New Jersey Nets
5 Aralık Cumartesi 03:00 / Minnesota Timberwolves - New Orleans Hornets
5 Aralık Cumartesi 03:00 / Dallas Mavericks - Memphis Grizzlies
5 Aralık Cumartesi 03:00 / Chicago Bulls - Cleveland Cavaliers
5 Aralık Cumartesi 03:00 / Boston Celtics - Oklahoma City Thunder
5 Aralık Cumartesi 04:00 (NBA TV) / Indiana Pacers - Utah Jazz
5 Aralık Cumartesi 05:30 / Miami Heat - Los Angeles Lakers

Pek analiz edecek vaktim yok.

- Ama Thunder'ın ve özellikle Durant'ın dün maç yapıp yorulan Celtics'e karşı ne yapacağını çok merak ediyorum. Bir sürpriz yapmalarını bekliyorum/istiyorum her ne kadar zor olsa da. Benim gece izlemeyi tercih edeceğim maç budur.

- Ersan'ın karşısında oyun stili ona çok benzeyen bir forvet var: Charlie Villanueva. Burnu kırıldığı için ameliyat olmuştu ve çarşamba oynayamamıştı. Bugün takımdaki yerini alacakmış. Ersan'ın ona karşı da geri adım atmayacağını ve bize gurur veren oyununu sürdüreceğini düşünüyorum. Şu anda NBA'de Villanueva ile Ersan'ı kıyaslamazlar bile belki ama ileride durum tam tersine bile dönebilir. Nazar değmesin Ersan'a.

- Minnesota'da Kevin Love bir hazırlık maçında ribaund alırken elini kırmıştı ve sezonun ilk 1.5 ayını kaçırmıştı. Bugün sonunda dönüyormuş. Minnesota'yı bir de Love ile izlemek isteyenler ekran başına. Ekran başına derken internet veya uydu seçenekleriniz var ancak...

- Mehmet'in maçında aslında form tutan Utah'ı izlemek, Dahntay Jones'un bu sayıları nasıl attığını öğrenmek ve çok uzun süre sonra parkelere dönen Dunleavy'i görmek gibi 3 tane önemli neden var. Ayrıca Hibbert ilk 5'te çıkacakmış Jazz'a karşı. Bu arada kaç zamandır Pacers maçı izleyeceğim, bir türlü denk gelmedi. Bu gidişle ne Dunleavy'i ne de Jones'un sayılarını nasıl ürettiğini göremeyeceğim bu sezon.

2 FARKLI FIKIR:

Ömer dedi ki...

Off off Heat-Lakers maçı feci bir son ile bitti...

Son 9.9 saniyeye Heat 106-102 önde girdi. Önce Fisher ile üçlük buldu Lakers. Ardından hemen faul yaptılar Wade'e. Wade 1/2 attı. 107-105'ti skor ve 3.2 saniye kala topu alan Kobe potalı bir üçlükle maçı takımına kazandırdı.

Heat daha dün Denver'da maç yapmış olmasına ve son periyotta bir ara 9 sayı yenik duruma düşmesine rağmen geri döndü ve 4 sayı öne de geçti ama maçı kazanamadı..

Kobe acaip hırslıydı. Wade ile O'Neal'ın zamanında sarfettiği sözlerden dolayı bir gerginlik mi var nedir anlamadım..

Dan Dirik dedi ki...

Maçta müthiş saçma şutları vardı Kobe'nin ya