BIY AD

2 Aralık 2009 Çarşamba

Pozisyon Pozisyon Ersan Magic'e Karşı


Link

Maçın üstünden biraz süre geçti maalesef çünkü maçı R7bertpires'e göndermem zaman aldı. Bu arada son çeyrekten görüntüler de yok videoda bir problem çıktığı için ama idare edeceğiz. R7bertpires emek veriyor bu işe. Sağolsun yine, yeniden.

7 FARKLI FIKIR:

ZorAdam51 dedi ki...

Emeği geçen herkese tşkler.Nba tv gösterdiğinden maçı bakmıştım.Howard'ı nsl savundu aslanım benim.Delfino'da kime sinirlendiyse koyduğu blokta nsl ses çıktı.

Adsız dedi ki...

sayenizde ersanı takip ediyoruz,
R7bertpires ve konyalı portlandlılar'a sonsuz teşekkürler ;)

Albistan

Dan Dirik dedi ki...

Çok teşekkürler tekrar ikinize de. Son çeyrek de olsaydı keşke, Howard'ın Bucks tercihlerinin de katkısıyla maçı nasıl kazandırdığını ve buna en sevinenin de dedesi Anthony Johnson olduğunu görürdü herkes =)

onder dedi ki...

bugun wizards macinda canli olarak izleme sansim olacak ersani. isala iyi bi oyun ortaya koyar. resim cektirmek icin sansimi zorlucam bakalim. ersanla ilgili ilginc foto-resim yakalayabilirsem gonderirim.

sabonis dedi ki...

Süper Önder, umarım çektirebilirsin. Hatta bir kağıda konyalı portlandlılar yazarsan falan şöyle hiç fena olmaz. Söylersin bak özetlerini izliyoruz buradan diye =)

Şaka bi yana, konuşmak fotoğraf çektirmek bir hayli zor. Umarım başarırsın. Bu arada şu iletişim mail'ına bir mail atabilirsen sevinirim.

pisho dedi ki...

Eger bir sorun cikmazsa son ceyregi ben yorumumda link ekleyerek vermeye calisirim.

sabonis dedi ki...

koyarsan, paylaşırım elbette. sağol