BIY AD

10 Ocak 2010 Pazar

10 Ocak Programı

10 Ocak Pazar 20:00 (NBA TV) / New Orleans Hornets - Washington Wizards
10 Ocak Pazar 20:00 (NTV Spor banttan 00:00) / Boston Celtics - Toronto Raptors

10 Ocak Pazar 22:30 / Miami Heat - Los Angeles Clippers
11 Ocak Pazartesi 02:00 / New Jersey Nets - San Antonio Spurs
11 Ocak Pazartesi 04:00 / Cleveland Cavaliers - Portland Trail Blazers
11 Ocak Pazartesi 04:30 (NBA TV) / Milwaukee Bucks - Los Angeles Lakers


Aslında gecenin ilk 3 maçı bir hayli denk sayılır. Özellikle Heat-Clippers'ı izlemek istiyorum ben.

1 hafta önce Pierce-Garnett'siz Celtics'e deplasmanda yenilen Raptors bugün sadece Garnett yokken evinde ne yapacak acaba? Rasheed'in 3 sayı çizgisine demir atmaması halinde Celtics'in biraz da olsa, daha avantajlı olduğunu düşünüyorum.

Baron Davis, Alston'a karşı çok büyük üstünlük kurabilir. Ama işte kafasını oyuna verdiğinde, hatta daha doğrusu 'istediğinde' bu işleri yapabildiğini biliyoruz. Geçen sene Clippers'ın playoff'larla alakası kalmadığında parkede boş boş gezinen bir Davis izlemiştik... Yine de hala Hornets ve Warriors günlerini hatırlatan maçlar çıkarabiliyor. Onun dışında, pota altını Heat'e üstünlük kuracaklardır. Baron Davis'in çıkıp 30 sayı atmasını şart değil, uzunları beslemesi pek çok şeyi kolaylaştıracaktır.

Ersan da Staples Center'da Odom'un karşısına çıkacak. 4 maçtır Gasol yerine uzun forvette oynayan Odom, oldukça iyi maçlar çıkarıyor. Ersan'ın zorlanmasını bekliyorum. Zaten Lakers da deplasmanda 2 maçtır kaybetmenin verdiği gazla maça çıkacak. Milwaukee'deki maçı her ne kadar Gasol ve hakemlerin yardımıyla kazanmış olsa da Lakers, bu sefer Gasol olmamasına rağmen kazanacak bence. Bucks bir şekilde kazanacaksa Bogut'un yanında, Jennings'in ilk 3 haftadaki gibi oynaması lazım korkuluk modunda takılan Fisher'a karşı.

0 FARKLI FIKIR: