BIY AD

15 Ocak 2010 Cuma

Nash'ten Anlamlı Mesaj

Twitter'ında paylaşmış fotoğrafı ve şöyle yazmış: Şu anda aklımdaki tek şey Haiti ama bugün biraz gülmeyi de ihmal etmeyin. Eğer çirkin ve dudağı şişmiş bir adam görmek istiyorsanız buyrun! Seksi...
(Bu arada dudağı dün Pacers maçında aldığı bir darbeden dolayı o hale geldi.)

Bu adamın kendisiyle dalga geçebilmesine hastayım. Daha önceki örnek için tık
Önce insan olmasına hastayım.
Sportmenliğine hastayım.
Paslarına ve saha görüşüne hastayım.
NBA tarihinin en iyi şutörlerinden biri olmasına hastayım.
Futbola hasta olmasına hastayım.

Seviyorum bu adamı çok.

8 FARKLI FIKIR:

Berke B. dedi ki...

In Nash We Believe :)

kadir ekmen dedi ki...

ya iyi diyosun , hoş diyosun da bu kadar çirkinliğe gerek var mıydı? :P

Ömer dedi ki...

Buu saydiklarinin yanisira bir de kariyeri bitmeden bir sene dahi olsa Raptors formasi giyse, mukemmel olacak :)

Uygar Tünay dedi ki...

Nash'in Twitter accountunu bulamadim. Hangisi acaba?

Adsız dedi ki...

biraz daha gazlasaymışsın kendini aşığım bu adamaya doğru gidiyormuş yazı:)) severiz nash'i kibirsiz, samimi zeki adam. bildiğim kadarıyla sosyal olaylara da duyarlı birisi.

Adsız dedi ki...

Nash, NBA'de en sevdiğim üç-dört adamdan biri. 2005-2006 yılında Kobe'nin MVP seçilmemesi bence skandal. Üstelik Suns'ın oyun stili, özellikle Nash'in istatistiklerini hayvanlaştırıyor. Tabii bu oyun Nash sayesinde var. O yüzden Nash'in kazandığı ödüller kabulümüzdür. Ama NBA tarihinin en iyi şutörlerinden biri değil. Ligin en iyi 5 şutöründen bile değil.

Koray dedi ki...

İnanılmaz sempatik bir adam, bir oyuncuyu sevdirmek için 30 tane reklamda oynatmaya 1000 tane ürün bastırmaya hak etsin haketmesin her gün top 10 e sokmaya gerek yokmuş demekki.NBA in en iyi oyuncularından biri olduğu kesin ama nba tarihinin en iyi şutörlerinden biri kesinlikle değil nba in en iyi şutörlerinden biri bile değil. Maç başına 20 şut atar binde 480-500 arası tutturur bu sayıların çoğunu driblingle potaya yüklenerek, el üstünden atar o zaman dersin ama nash o binde 500leri kriter değil.

sabonis dedi ki...

potaya yüklenerek atmak nasıl bir kriter oluyor şutörlükte? kaldı ki Nash şutlarının pek çoğunu birebir oynarak buluyor ve adamını geçerek değil, adamının elinin üstünden atarak...