BIY AD

12 Ocak 2010 Salı

11 Ocak Programı

12 Ocak Salı 02:00 / Toronto Raptors - Indiana Pacers
12 Ocak Salı 02:00 / New Orleans Hornets - Philadelphia 76'ers
12 Ocak Salı 02:30 / Atlanta Hawks - Boston Celtics
12 Ocak Salı 03:00 / New York Knicks - Oklahoma City Thunder
12 Ocak Salı 03:00 (NBA TV) / Detroit Pistons - Chicago Bulls
12 Ocak Salı 04:00 / Milwaukee Bucks - Phoenix Suns
12 Ocak Salı 04:00 / Minnesota Timberwolves - Denver Nuggets
12 Ocak Salı 04:00 / Miami Heat - Utah Jazz
12 Ocak Salı 05:30 (NBA TV) / Cleveland Cavaliers - Golden State Warriors


Pek vaktim yok bugün. NBA TV'de Jazz-Heat , Knicks-Thunder veya Hawks-Celtics olması güzel olurdu ama maalesef yok.

Denver'da Carmelo dönüyor. Bu sezon büyük sürpriz yaparak yenildikleri Wolves'u evlerinde artık ne yaparlar bilmiyorum...

Detroit bugün 12 maçlık yenilgi serisine son verebilir. Chicago'dan daha uygun bir rakip bulamazlardı herhalde bunun için. Prince oynarsa şansları biraz da artar tabii.

Milwaukee'de dünkü sakatlığının ciddi olduğundan şüphe edilen Redd sezonu kapamış. Geçmiş olsun. Ersan için daha çok sorumluluk alma ve şut şansı demek bu. Tabii bugün, deplasmanda Redd'siz şekilde Suns'ı yenmeleri çok büyük sürpriz olur.

1 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

an itibari ile hakemler celtics seyircisini delirtiyor resmen.eğer içlerinde milleti gaza getirecek 3-5 türk olsaydı şuan sahanın ortasında hakemleri rehin almış stern'den 1 milyon dolar nakit ve kendilerini ülke dışına götürecek bir helikopter istemişlerdi.tabi stern'e lanet olası polislere haber vermemesini de söyleyebilirlerdi ama canlı yayın var birde polisler bilmeden banknorth garden'a helikopter getirmek falan zor yani o iş yaş.

ama 3. çeyrekte feci derecede biçtiler boston'u geçen günkü toronto maçı gibi aradaki farkı belli bi seviyede tutuyodu keltler ama üniformalı adamlardan gelen destek ile bi anda indirdi onu atlanta.ha kedi çabalarıda sağlam şutları kaçırarak bu hediyeyi nazikçe geri çevirebilirlerdi ama iyi değerlendirdiler şanslarını.

"celtics'e operasyon yapıldı"

david stern, 2009 u 2011 e bağlayan gece, fotomaç röportajı