BIY AD

10 Ocak 2010 Pazar

9 Ocak Programı

10 Ocak Pazar 02:00 / Atlanta Hawks - Orlando Magic
10 Ocak Pazar 02:30 / Philadelphia 76'ers - Detroit Pistons
10 Ocak Pazar 03:00 / Indiana Pacers - Oklahoma City Thunder
10 Ocak Pazar 03:00 / Minnesota Timberwolves - Chicago Bulls
10 Ocak Pazar 03:30 / Utah Jazz - Dallas Mavericks
10 Ocak Pazar 03:30 / New York Knicks - Houston Rockets
10 Ocak Pazar 05:00 (NBA TV) / Denver Nuggets - Sacramento Kings


Magic'te Carter var mı yok mu belli değil. Stan Van Gundy'nin şu takıma bir çeki düzen verme vakti geldi de geçiyor... Her ne kadar evlerinde olsalar da üsüste 5. maçlarını kaybetmeye oldukça yakınlar bu gece. Sonuçta Hawks takımı Carter'sız Magic'i yenecek güçte. Üstelik Lewis'i dışarıda savunabilecek Josh Smith'e de sahipler. Celtics galibiyeti ile de morallendiler.

Philly'de Iverson yok, Brand'in de oynaması şüpheli. İki takım da çıkış arıyor özellikle genele bakınca Philly çok büyük hayalkırıklığı ama Pistons da 11 maçtır kaybediyor.

LeBron ve Carmelo'dan hemen sonra gelen, ligin en iyi kısa forvetleri karşılaşıyorlar. Indiana hiç iyi gitmiyor ama Murphy ve Granger sakatlıktan döndüler, Dunleavy yavaş yavaş daha iyi oynamaya başlıyor. Yine de onlardan pek birşey beklemediğim idaha önce yazmıştım. Thunder'ın evinde kazanmasını bekliyorum. Granger-Durant'ın yapacakları şeyler için izlenebilir.

Utah'ta Deron yok ve dün Spurs'ü yenen Dallas ile karşılaşıyorlar. İşleri çok çok zor.
Edit: Efendim Deron oynamaya karar vermiş, ilk 5'te yerini aldı şu anda maç başlıyor. Deron el bileğindeki sakatlıktan dolayı etkilenmezse beklediğimden çok daha güzel bir maç olur. Ama Memo'nun takımının işi yine de kolay değil tabii.

Denver'da Carmelo yine yok çok büyük ihtimalle. Kings de Evans'ın sakatlığından - ve dönüşünden de - sonra bir türlü toparlanamadı, 5 maçtır üstüste kaybediyorlar. İlginç bir tesadüf: En son galibiyetlerini Evans sakatken, Billups'sız Denver'a karşı evlerinde almışlardı. Şimdi yine maç Sacramento'da, Evans ve Billups döndüler ama bu sefer Carmelo yok. Nuggets'ın dün Cavs'i yendiğini unutmayalım Melo'suz, yorgun olmaları muhtemel ve 2 gün üstüste maçlar çok etkili olabiliyor maç sonuçlarında. Ama yine de herşeye rağmen avantajlı taraf onlar bence.

3 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

david lee...
david lee..
david lee.

Berkay dedi ki...

orlando çok pis yendi hawks'ı hınç alır gibiydi

Alpisbayram dedi ki...

iyi günler konyalıportlandlılar ekibi yolladığım linkteki makaleyi türkçeye çevirme şansınız varmı acaba... http://www.nba.com/bucks/features/MB_100104.html