BIY AD

9 Ocak 2010 Cumartesi

Eğlenmenin Cezası 10.000 Dolar

Şu karede Arenas ile beraber eğlenen ve dalga geçen oyunculara Wizards'ın tek tek ceza vereceğini yazmıştım. Cezanın bedeli belli olmuş, başlıktaki gibi 10'ar bin dolar. Ama herkese verilmemiş ceza. İçlerinden olayı abartan ve iyice cıvıyan 4 tanesini cımbızla çekmişler: Foye, McGee, Blatche ve Young. Niye hepsine birden aynı ceza verilmemiş acaba? Muhtemelen bu 4'lü olayı harbiden abartırken, diğerleri izleyip gülmekle yetinmişlerdir. Gülmeye de ceza verecek değiller herhalde. Video olmadığı için sadece tahmin yürütebiliyorum - varsa paylaşınız.

Jamison dünkü Magic maçından önce mikrofonu alıp salonu hınca hınç dolduran seyircilere amaçlarının olayla dalga geçmek olmadığını söylemiş. Eee peki neydi amacınız Jamison?

Bu arada koç Saunders'dan sonra Foye da yetkililere ifadesini vermiş. Doğruları söylediğini ve dürüst olduğunu söylemiş Foye. Ayrıca Foye olay ile ilgili "Ahmakça, aptalca ve çocukçaydı. Ama cezamı kabul ediyorum ve kulüp ile taraftarlardan özür diliyorum." demiş. Ek olarak Stevenson ve Oberto da ifadelerini vermişler.

4 FARKLI FIKIR:

Unknown dedi ki...

Ufak bir duzeltme ama dunku mac Philly maci degil Orlando maci olacak. Benim de corbada tuzum olmasi niyetiyle, paylasmak istedim

sabonis dedi ki...

teşekkürler nerden çıkmış Philly hakkaten

Cahey dedi ki...

abi, favori gösterdigin tüm takımlara rehavet çöküyor herhalde; yapma etme güzelim giden dallas'ıma nazar degdirdin. 20 ye baglattın maçı.

Adsız dedi ki...

benzer vakaları 2-3 maç ile geçistiren stren, nasıl böyle adaletsiz bir cezaya hükneder anlamak zor. ulan nba'i takip etme sebebimdi bu adam benim :(

“Kimse Size İnanmıyorsa, Yaptığınız her şey size değer kazandırır.” efsane reklam efsane sözler...