BIY AD

28 Şubat 2010 Pazar

28 Şubat Programı

28 Şubat Pazar 20:00 / Phoenix Suns - San Antonio Spurs
28 Şubat Pazar 22:30 (NTV Spor banttan 00:30) / Denver Nuggets - Los Angeles Lakers
1 Mart Pazartesi 01:00 / Milwaukee Bucks - Atlanta Hawks
1 Mart Pazartesi 01:00 / Washington Wizards - New Jersey Nets
1 Mart Pazartesi 02:00 / Toronto Raptors - Oklahoma City Thunder
1 Mart Pazartesi 02:00 (NBA TV) / Miami Heat - Orlando Magic
1 Mart Pazartesi 04:00 / Los Angeles Clippers - Sacramento Kings
1 Mart Pazartesi 04:30 / New Orleans Hornets - Dallas Mavericks

Günün kağıt üzerindeki en güzel maçı NTV Spor'da ama yine canlı değil maalesef... Tamam futbol elbette daha çok izleniyor, daha çok rating alıyor ama NBA izleyicileri bu işten pek memnun değil.

Nuggets'da K-Mart oynamayacak muhtemelen. Onun dışında iki takımda da benim bildiğim eksik yok. Onu yokluğundan ve maçın Los Angeles'ta olmasından dolayı Lakers favori. Tabii şunu da hatırlatmak lazım, Denver Lakers'ı sezon başında sürpriz bir şekilde 30 sayıyla mağlup etmişti. Ayrıca bundan 2-3 hafta kadar önce de Los Angeles'ta Carmelo'nun oynamamasına rağmen yenmişlerdi rakiplerini. Yani öyle küçümsenecek bir takım değil Denver kesinlikle. Ama K-Mart'ın yokluğu, uzun rotasyonuna büyük darbe indiriyor. Bu alan, zaten Lakers'ın üstünlüğündeyken bir anda fark açılıyor...

8'deki maçta iki eski dost(!) karşı karşıya geliyorlar. Nash'in bir süredir sırt ve kartın ağrıları var. Geçtiğimiz hafta bir maç kaçırmış ve bu nedenle antrenmanlara çıkmama kararı almıştı. Ancak oynayacakmış bugün. Tony Parker'ın da tam anlamıyla sağlıklı olduğunu söylemek zor, cuma günü zehirlenmişti bugün oynayacaktır büyük ihtimalle. Yıllardır Phoenix'in ilacı olan San Antonio, son 10 yıldır bu kadar kötü savunma yapmıyordu. Bugün Phoenix'in deplasmanda kazanma şansı hiç de azımsanmamalı. Duncan'a Parker-Manu-Jefferson'dan yardım gelmezse ve sene boyunca yaptıkları korkuluk savunmasını yaparlarsa, Suns'dan da bir tokat yiyebilirler.

0 FARKLI FIKIR: