BIY AD

2 Mart 2010 Salı

1 Mart Programı

2 Mart Salı 02:00 / Orlando Magic - Philadelphia 76'ers
2 Mart Salı 02:00 / New York Knicks - Cleveland Cavaliers
2 Mart Salı 02:00 / Dallas Mavericks - Charlotte Bobcats
2 Mart Salı 03:00 / San Antonio Spurs - New Orleans Hornets
2 Mart Salı 03:00 (NBA TV) / Portland Trail Blazers - Memphis Grizzlies
2 Mart Salı 03:00 / Atlanta Hawks - Chicago Bulls
2 Mart Salı 03:30 / Toronto Raptors - Houston Rockets
2 Mart Salı 04:00 / Denver Nuggets - Phoenix Suns
2 Mart Salı 05:30 / Utah Jazz - Los Angeles Clippers

Maalesef yorum yapacak vaktim yok ama Mavericks daha dün maç yaptıktan sonra, çok yorgun bir şekilde (Charlotte'a indikten yaklaşık 12 saat sonra) evinde çok iyi bir istatistiğe sahip Bobcats karşısına çıkacak. Kağıt üstünde çok güzel maç ancak umarım Dallas'ın bu yorgunluğu onları çok etkilemez. Sırf bu yorgunluk nedeniyle Bobcats'i favori görüyorum az farkla da olsa, onlar 3 gündür dinleniyor. Daha sonra değineceğim Tyrus Thomas takasıyla değişik bir takım haline geldiler, bazı sıkıntıları var ama Dallas'ın yorgunluğu bugün en büyük avantajları olacak gibi.

Öteki tarafta Nuggets-Suns'ı izlemesi de kesinlikle zevkli olacaktır. İki takım da dün maç yaptı ancak Denver biraz daha yorgundur bence, çünkü Lakers'a karşı inanılmaz sert bir maç oynadılar.

2 FARKLI FIKIR:

Onur Aksoy dedi ki...

orlando yakaladığı hava ile philadelphia'yı zor da olsa yenecektir. cleveland new york'u shaq olmamasına rağmen rahat yener zira lebron hem MSG'yi çok sever hem de bugün bolca süre alacak olan Varejao D.Lee'yi hayatından soğutacaktır.Charlotte son zamanlarda evinde de iyi oynamıyor,hava yakalamış olsa da yorgun Dallas onlar için iyi bi şans olabilir.Baya zor maç lakin gene de Dallas maçı alacaktır diyorum.Hornets'in süper çaylakları yorgun olmazlarsa Spurs'e beklenmedik bi yenilgi tattırabilirler ama AT&T'de Spurs'ün bu maçı vermesi zor gibi.Portland Rose Garden'da Memphis'i zevkli bi mücadeleden sonra yenecektir.Atlanta son 5 maçını hep kıl payı kazandı ya da kaybetti.Yorgun bi dönemden geçiyolar.Noah'ın dönüşüyle Chicago yorgun Atlanta'yı evsahibi olmanın avantajıyla yenecektir. Krilenko'nun dönüşüyle Utah da Clippers'ı rahat geçer.Bosh olmadan feci bi dönemden geçen Toronto'nun bugün de Houston'da yenilmesi muhtemel lakin bence bi sürpriz beklenebilir.Toronto'nun hem yorgun hem de moralsiz olduğu düşünüldüğünde bu sürpriz düşük ihtimal ama Houston'ın da kadrosu son takaslardan sonra hem pek bi yetersiz kaldı hem de Ariza yok yanılmıyorsam.Bu maçla ilgili tek gerçek bolca sayının olacağıdır.Denver-Phoenix maçı ise Pepsi center'da rahat bi Denver galibiyeti gibi gözükse de çok zorlu geçecektir,zira iki takım da bi önceki gece kıl payı farkla çok zorlu mücadeleleri kaybettiler.Daha iyi defans yapan kazanır çünkü iki takımın da hücum anlamında bi sıkıntıları yok.

Onur Aksoy dedi ki...

şu anda farkediyorum ki posttaki günün maç fikstürü abd sistemine göre yani away@home şeklinde yazılmış,haliyle benim yorum da bi miktar tuhaf kaçmış =) bakalım gene de tutturabilecek miyiz?