BIY AD

3 Mart 2010 Çarşamba

2 Mart'tan Notlar

Günün hayvan performansları:
Kevin Durant yine yapacağını yapmış, 12’de 12 serbest atış ve 26’da 13 şut isabetiyle 39 sayıyı bulmuş, 10 da ribaund almış Sacramento karşısında. Takımın diğer genç yıldızı Westbrook da 30 sayı 13 asistle coşmuş ve maçı kazanmışlar.

Dwayne Wade, sakatlıktan döndükten sonraki en iyi performansını göstererek takımını galibiyete taşımış. Golden State karşısında 23’te 15 isabetle 35 sayı atan Wade’in, 12 de asisti var. Boşuna Wadespor demiyoruz Heat'e. 8 kişilik Warriors’ı 5 sayı farkla geçmişler.

Boşa kürek çekenler:
NBA’in en genç takımlarından ikisinin karşılaşmasında yenilen Kings'in çaylağı Tyreke Evans 27 sayı 6 ribaund 5 asist 2 top çalmayla bu sene görmeye alıştığımız performanslarından birini göstermiş. Landry de son çeyrekte attığı 6 sayıyla takımına faydasını göstermiş fakat bitime 5 saniye kala Garcia’nın kaçırdığı üçlükle Kings’in galibiyet hayalleri suya düşmüş ve 113-107 kaybetmişler maçı.

Günün X-faktörü:
Nate Robinson, Boston formasıyla üstüste 2. maçında Celtics'in beklediği katkıyı vermiş. 15 dakikada 5’te 4 üçlük isabetiyle 14 atmış. Daha da önemlisi, Detroit’e karşı zorlanan Boston için kapıyı aralayan isimmiş ama Celtics’liler yine de çok sevinmemeli çünkü Pistons’a karşı zorlukla alınan 105-100’lük galibiyet (maç Palace’ta olsa bile) iyiye işaret değil. Boston eninde sonunda toparlanacaktır ancak yaş faktörünün playofflarda ters tepmemesi için bu kolay maçları olabildiğince rahat kazanmaları lazım.

Takımı Baltalayanlar:
Pistons’ın 2010 yılındaki hayallerini suya düşürmek pahasına alınan ve benchten gelen iki oyuncusundan Ben Gordon 8’de 2’yle, Villanueva da 8’de 3’le şut atarak kapatmışlar maçı. Pistons’ın durumu da ortadayken fazla söze gerek yok herhalde.

Ek not:
Lakers, Pacers'ı 3. çeyrekteki oyunuyla farklı yenmiş: 122-99. Maçta Kobe'nin 4/15 şut isabetine rağmen faullerle 24 sayı üretmesi dikkat çekici, ayrıca 6 asisti var.

0 FARKLI FIKIR: