BIY AD

30 Mart 2010 Salı

29 Mart Programı

30 Mart Salı 02:00 / Toronto Raptors - Charlotte Bobcats
30 Mart Salı 02:30 / San Antonio Spurs - New Jersey Nets
30 Mart Salı 03:00 / Los Angeles Lakers - New Orleans Hornets
30 Mart Salı 03:30 (NBA TV) / Denver Nuggets - Dallas Mavericks
30 Mart Salı 04:00 / New York Knicks - Utah Jazz

Yeni geldim dışardan vakit olmadığı için çok kısa yorumlarla veriyorum. Gerçi kısa dedim ama yine dayanamayıp yazdım...

Bu gece Ginobili yokmuş. Neden? Sırtında / belinde spazm varmış. Eh tabii koca takımı All-Star arasından beri sırtında taşıdı, sonunda sırtı ve beli dayanamadı... Nets'e karşı oynamalarının da payı olsa gerek(!) tabii.

Hedo'nun oynayıp oynamayacağını, sahada yer alırsa nasıl bir performans çizeceğini çok merak ediyorum gerçekten. Ayrıca Hedo oynasın veya oynamasın farketmez, bu gece benim gözümde Bobcats net olarak favori (zaten blog'u takip edenler, Bobcats'i oldukça beğendiğimi biliyordur artık) ve eğer kazanırlarsa, Raptors'ı Bulls ile aynı galibiyet mağlubiyet sayısına itecekler.

Gecenin en güzel maçı da NBA TV'de. Yarın işi gücü olmayanlar ayakta kalıp izlerlerse pişman olmayacaklardır. Geçen senenin playoff'larının rövanşını alma peşinde Mavs. Bu sezonki ilk maçı da deplasmanda kaybetmişlerdi. İki yakın güçteki takımın karşılaşmasında, Denver'ın daha dün maç oynamış olması ve deplasmana çıkıyor olması otomatikman Dallas'ı favori yapıyor. Bu arada şunu söylemeliyim, dün Magic maçını izledim Nuggets'ın, Billups ve Carmelo oldukça formda gözüktüler. Kidd, Marion ve içeri girenleri defetmek için Haywood'a iş düşecek.

2 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

hido yedek :)

bu akşam şarlot muhtemelen çakacak. doğuda adeta 8.likten kaçma yarışı var. bu haliyle şikago playoff yaparsa yuh derim.

Ömer dedi ki...

Seni yaniltmak cok guzel Can.

Adsiz'a da selam olsun. Kim kime cakti gorduk.