BIY AD

29 Mart 2010 Pazartesi

Crawford'ın Rekoru


Link

Crawford, geçtiğimiz ay içerisinde Clippers'a karşı bir üçlük bulmuş ve Baron Davis de kendisine faul yapmıştı. Bu faulü sayıya çevirince, NBA'de en fazla 4 sayılık oyuna imza atan oyuncu ünvanını ele geçirdi Crawford 24 ile. Bundan önceki rekor 23 ile Reggie Miller'a aitti. Crawford daha sonra bu rekoru 26'ya kadar taşıdı. Kariyeri bitene kadar 30'un üzerine çıkar herhalde, sadece bu sezon 7 tane 4 sayılık oyun yaptı yanılmıyorsam.

Crawford'ın faullerin bazılarında kendinden birşeyler, hatta pek çok şeyler kattığını görüyoruz. Eski rekor sahibi Reggie Miller'dan çok şey öğrenmiş, o daha çok bacakları açmakla yetinirdi, onun üzerine bile koymuş diyebiliriz. Belki de Arif Erdem'den ders almıştır =) Gerçi zaten benim için çok şey ifade eden bir rekor değil ama güzel bir derleme yapmışlar, takdir edilesi. Kısa, pozisyonların tekrarlarını içermeyen video için de şuraya tık.

3 FARKLI FIKIR:

littleiv dedi ki...

dikkat edilirse hemen hemen her faul düdüğünden sonra faulu yapan oyuncu itiraz etmiş. fazla gösteriyor faulu olmasa bile. iyi artis :)

LexLuthor dedi ki...

bu da bir yetenek tabii ki :) 26 sayı ekstradan kazandırmuş takımına.

bahadır dedi ki...

adamlar nelerin istatistiğini tutuyor,enteresan.