BIY AD

30 Mart 2010 Salı

Günün En İyileri - 28 ve 29 Mart (Yılın Bloğu)

28 Mart:

Link

Derrick Rose'un turnikesi yine bir harika. Bu adam gerçekten çok uzun süre havada kalıyor. Bir de bloktan topu geriye doğru kaçırıp, sol eliyle çevirerek atması falan, harikulade. Bosh'un Joel Anthony'nin üzerinden vurduğu smaç güzel. Keza Rondo'nun Duncan-Bonner arasından bulduğu turnike de harika. Ama bana göre günün hareketi Ginobili'den. Daha önce Durant'ı bloklamıştı ve maçı kazandırmıştı ama Garnett'e yaptığı kadar etkileyici değildi bence. Resmen yere seriyor. Eski Garnett olsa sonuç bu olur muydu bilmiyorum ama gerçekten ağzım açık kaldı ilk seyrettiğimde. İlla ki görmediklerim veya şu anda aklıma gelmeyenler vardır belki yılın en iyi blou olmaz ama kesinlikle en iyi 10'da olmalı. Zaza bel arkası paslara iyice alıştı artık. Noah'ın smacı inanılmaz bence. Tepe noktasına ulaştığını ve bloklanacağını sandığınızda topu 10 santim daha havaya kaldırıp Maxiell'ı zıpladığına pişman ediyor. Muhteşem.

29 Mart:

Link

Gerald Wallace bu sezon 5-6 kere gördüğümüz panyanın arkasından yapılan atışlardan birini sokuyor. Özelliğini yitirdi mi ne bu atışlar? Şaka bir yana maç içinde şu atışta isabet bulmak oldukça zor. Amir Johnson'ın adamını takip ederek yaptığı blok ve ardından gelişen fastbreak ile gelen smaç oldukça hoş. Bu tarz blokların hücuma çevrilmesini seviyorum. Gerald Wallace ise bir kere girmek yetmez demiş en iyi hareketlere, bir de poster olarak gireyim, Bosh'un selamı var. Bu arada Bargnani'nin çok çabuk bir şekilde Bosh'u görmesi de takdir edilesi.

1 FARKLI FIKIR:

Unknown dedi ki...

maçı izlerkende yerimden fırladım bloktan sonra..
ginobili duranttan sonra bir darbe de garnet e vurdu ama bu sefer ki çok fenaydı.. jordan dan sonraki kahramanım garnet i hiç o kadar aciz görmemiştim.. inanılmazdır gerçekten.. yılın en iyi 10 hareketine girer..