BIY AD

28 Mart 2010 Pazar

İlginç Bir Rekor Olabilir mi?

Kentucky - West Virgina maçını izliyorum. İlk yarı bitti ve Deniz'in takımı 28-26 önde. İlginç rekor bu değil tabii ki. West Virgina'nın 2 sayılık bir saha içi isabeti bile yok koca bir yarıda. NBA'de veya NCAA'de böyle birşey olmuş mudur acaba? NBA'de gerçekleşmiş olduğunu hiç zannetmiyorum.

West Virginia içeriden sayı üretemeyince zorunlu olarak üçlüklere döndü ve şutlar girdikçe, kendilerine güven geldi. Özellikle de takımın en önemli skoreri Butler kendinden geçti diyebilirim. Biri basket faul olmak üzere 4 tane üçlük buldu üst üste. Ama takım halinde iyice üçlüğe döndüler. İçeriden kesinlikle sayı üretemiyorlar. İkinci yarıda Kentucky birkaç dış isabetle içeride Cousins ve Patterson'ı rahatlatabilirse veya Wall başta olmak üzere daha çok penetre etmeye başlarlarsa, maçı kazanmak için çok büyük avantaj elde ederler.

Deniz takımının içeriden sayı üretmesi için oyuna alındı ancak bir ucuz sayılacak hücum faul, bir de defansta penetre eden Wall'a yardıma gelirken faul yaparak kenara gelmek zorunda kaldı 2 faulle. 1 veya 2 dakika oyunda kalabildi.

1 FARKLI FIKIR:

EsKenes dedi ki...

Geldi ilk ikilik maçın 22. dakikasında. WV fena coştu, ama Kentucky son bir hamle yapacaktır diye düşünüyorum.