BIY AD

29 Mart 2010 Pazartesi

Wade, Roddick'i Eşşek Etti


Link

Wade, Miami'de düzenlenen Sony Ericsson turnuvasında ünlülerin katıldığı bir etkinlikteymiş 2 gün önce. Burada kurulan bir potada, ünlü Amerikalı tenisçi Andy Roddick ile EŞŞEK oynamışlar. Roddick EŞŞ'e karşılık E ile önde olmasına rağmen, Wade atletikliğini kullanarak abuk subuk hareketler yapınca (tenis filesinin üzerinden zıplayıp turnike atmak gibi), yarışmayı kaybetmiş. Wade daha sonra yaptığı açıklamada "Çok formdaydı, şut atmaya devam etsek, o kazanacaktı, ben de bu tarz hareketlere yöneldim" demiş. Başka ilginç notlar olarak da şunlar var: Roddick sıkı bir Heat taraftarıymış, Wade en son lisede tenis oynamış. Ama bana hayatı boyunca hiç oynamamış gibi geliyor yaptığı 1-2 vuruşa baktığım zaman. Ben de 10 senedir raket tutmadım ama topu karşı korta Wade'den daha iyi göndereceğime eminim =)

Bundan yaklaşık 1 ay kadar önceydi yanılmıyorsam, Bobcats kampından bir EŞŞEK yarışması haberi gelmişti. Çaylak guard Gerald Henderson, Michael Jordan'ı yenmişti. O sırada videosunu bulamadığmı için öyle kuru kuru 1 satırlık haberi paylaşmamıştım. Bu vesileyle onu da yazmış olayım. Ayrıca Adsız'lar sağolsunlar yorumlarda paylaşmışlar, onu da koyuyorum:


Link

4 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

facebookta videosu var henderson-jordan kapismasinin.

Adsız dedi ki...

http://www.youtube.com/watch?v=pJbl3l-H4d0

EsKenes dedi ki...

Yine bir UNC-DUKE kapışması olmuş desenize. Bu arada Jordan'ın kıyafetler ve ayakkabı süper duruyor, ya da ben bu adama ne giyse yakıştırıyorum.

Ozzyy dedi ki...

Jordandan geriye bir tek dip çizgi atışları kalmış anlaşılan.