BIY AD

13 Nisan 2010 Salı

12 Nisan Programı

13 Nisan Salı 02:00 / Orlando Magic - Indiana Pacers
13 Nisan Salı 02:00 / Miami Heat - Philadelphia 76'ers
13 Nisan Salı 02:30 / Charlotte Bobcats - New Jersey Nets
13 Nisan Salı 02:30 / Toronto Raptors - Detroit Pistons
13 Nisan Salı 02:30 / Washington Wizards - New York Knicks
13 Nisan Salı 03:00 (NBA TV) / Atlanta Hawks - Milwaukee Bucks
13 Nisan Salı 03:30 / Minnesota Timberwolves - San Antonio Spurs
13 Nisan Salı 04:00 / Memphis Grizzlies - Denver Nuggets
13 Nisan Salı 05:00 / Oklahoma City Thunder - Portland Trail Blazers
13 Nisan Salı 05:00 / Houston Rockets - Sacramento Kings
13 Nisan Salı 05:30 (NBA TV) / Dallas Mavericks - Los Angeles Clippers

Ancak şimdi yazabiliyorum programı. Sözde 2 yazı daha yazacaktım gece ama yalan oldu. Neyse bakalım yorumlara geçelim.

Geldik koca sezonun en izlenmeyecek maçlarına. Takımlar yıldızlarını dinlendirir, amacı olmayanlar artık iyice dakika bulamayan oyuncularını denemeye başlar vs.

Raptors adına çok kritik bir maç var. Sezonun en büyük hayalkırıklığı yaratan takımlarından Pistons ile oynayacaklar. Kaybederlerse, Bulls'un 1 galibiyet bile almaması gerekecek son 2 maçta. Kısacası kazanmaları şart olan bir maç. Daha dün maç yaptılar ve şimdi deplasmandalar, form durumlarını ise anlatmaya bile gerek yok. Ligin en kötü takımlarından birine karşı bile favori çıkamıyorlar ama artık playoff'a kalacaklarsa kazanmaları şart. Ben inanıyorum kesinlikle kazanacaklarına ama onlardan çok Pistons'ın kötülüğüne güvendiğimi söylemeliyim. Bir de Raptors oyuncuları bile benim kadar inanıyor mu ondan emin değilim.

Doğu'da 3-6 ve 4-5 eşleşmesini belirleyecek bir maç var: Hawks-Bucks. Gerçi Bucks kazansa da Miami'yi geçmeyi garantilemiyor, keza Hawks galibiyetinde de onların 3.'lüğü kesinlik kazanmıyor. Joe Johson'ın parmağı halen deli gibi ağrıyormuş.

Son olarak da Lakers'dan kaçma yarışında Blazers ile Thunder karşılaşıyor. Brandon Roy dizindeki ağrılar sebebiyle yok ama ciddi bir durumu yok, playofflar'da oynayacak gibi duruyor. Spurs - Thunder - Blazers aynı galibiyet sayısıyla bitirirlerse Thunder, 8. oluyor. Thunder ile Spurs aynı rakamda kalırlarsa yine Thunder kalıyor. Burada Thunder'ın tek şansı, bu gece Blazers'ı yenmeleri ve Spurs'ün de aradan sıyrılması. Roy'suz Blazers'ı yenecek kapasitedeler, Ibaka'dan da gerekli katkıyı alırlarsa bu gece kazanmaları sürpriz olmayacaktır. Sene başında Durant biraz Webster'ın savunması sayesinde, biraz kendi kendini kilitlemesi yüzünden 3/20 gibi tarihi bir şut yüzdesine imza atmıştı. Şimdi karşısında Batum olacak ama elbette şundan çok daha iyi oynayacaktır Durant, çok formda. Kısacası çok önemli bir maç iki takım için de ve çok arada bir maç, izlemeye değer olacağını düşünüyorum kesinlikle.

2 FARKLI FIKIR:

KskHyTr dedi ki...

Dünyanın en iyi ligini çok afedersiniz dünyanın en b.ktan hakemleri yönetiyor artık bu geceki hawks-bucks maçından sonra kesin kanaat getirdim...

EsKenes dedi ki...

@KskHyTr ACB'yi unutma, oranın hakemleri de hiç fena değil =)