BIY AD

13 Nisan 2010 Salı

Günün En İyileri - 9,10, 11 ve 12 Nisan (Ersan Bakkal'a)

Yine çok birikti ya, hep unutuyorum bunları.

9 Nisan:

Link

Glen Davis'ten bal akıyor. Ibaka'nın blok fena değil. Bu tarz kısa oyunculara karşı yüz yüze blok koymaya bayılan Prince hakikaten iyi etmiş Q-Rich'in karşısına çıkmamakla. Terrence Williams'ın dönerek attığı turnike belki göze çok hoş gelmiyor ama kesinlikle yaratıcı ve efektif. Flynn'in pas fake'i ve asisti pek hoş. Big Z - Moon'un kısa mesafeli alley-oop'u çok güzel. Parker'ın pasını ilk açıdan izlerken ben de kaçırdım ne yalan söyleyeyim. Josh McRoberts son 2 haftadır neler yapıyor anlamak güç, fena şov yapıyor. Harika bir alley-oop smacı vurmuş. Ama 1 numara gerçekten de 1 numara... Philly'nin double alley-oop'una diyecek birşey yok. Iggy'e buradan saygılarımı sunuyorum o pas için.

10 Nisan:

Link

Crawford'a alıştık artık. 28 etmiş 3+1'leri. İnanılmaz kötü bir sezon geçiren Gordon'a bir tokat da Ratliff vurmuş. Yazık vallahi adama. Iggy'nin kötü pasını cezalandıran Mike Conley'e teşekkür ediyorum buradan. Bu tarz paslara ekstra gıcığım da... Larry Hughes'un pozisyonunda faul çalmayan hakemlere selam ederken, bu sezon 10. kere falan gördük zannedersem panyanın arkasından atılan sayı. Gerald Wallace smacı aşağıdan alarak çok güzel bir şekilde tamamlıyor. Ersan'ı bakkala gönderen Rondo'ya teessüflerimi iletiyorum. Ayıptır bu yaptığı milli oyuncumuza... Şuraya tık'larsanız, bir başka fake'i var Rondo'nun. Iggy'nin iki crossover ile defansı delip vurduğu smaç harika.

11 Nisan:

Link

Zayıf bir gün gibi geldi bana... Beasley'nin takip smacındaki zamanlaması harika tabii topun tam onun koşu yoluna düşmesi de işini kolaylaştırmış biraz. İşte her zaman bahsettiğim Jack'in deliciliği ve korkusuzluğu. Maç sırasında bu pozisyon sayıyla bittiğinde "yok artık" dediğimi hatırlıyorum. Amare'nin çok sert faule rağmen pozisyonu bitirebilmesi güzel ama yani... Günün 1 numarası bile her zaman tartışılan bir pozisyon olan "ileri zıplayarak faul almaca". Tadı tuzu yok 11 Nisan'ın kısacası.

12 Nisan:

Link

Ratliff yine iş başında, Yi de boyuna posuna güvenip rahat rahat çıkıyor hep ama çok güzel blok yiyor be gerçekten, tadına doyum olmuyor... Beğendiğim oyunculardan biri olan Gerald Henderson'ı bu tarz hareketlere imza atarken görmek çok hoşuma gitti. Smaç gerçekten güzel. Carmelo'nun kaptırdığı top laubalilik ve ciddiyesizlik örneği bence, hadi belki dikkatsizlik de diyebiliriz ama cezalandırdığı için teşekkürler Rudy Gay'e. Wade bunun 5 katı değerinde hareketleri gösterdiği için son haftalarda, bu sönük kalmış. Bücür Bynum, Calderon'a bu bloğu koyduğunda bir an için maçla ilgili şüphe doğmadı değildi içimde ama pek sorun teşkil etmedi Pistons. 133 maçta topu topu 8 bloğu olan Bynum, 9. şapkayı Calderon'a hediye etmiş oldu. Raptors'ı desteklesem de maçta, bu blokta helal olsun dedim. Webster arkadan önüne doğru zıplayıp blok koymayı deneyerek poster olmayı haketmiş, Harden de reddetmemiş. Kaman'ın küfür gibi pası sonrası nadir gördüğümüz bir panyadan muhteşem asist vermiş Kidd. Arada parkeyi silen çocuk da karambole gidiyormuş az kalsın.

0 FARKLI FIKIR: