BIY AD

13 Nisan 2010 Salı

Roy'da Menisküs Yırtığı (Playofflar Belirsiz)

Lakers maçında Artest ile diz dize çarpışan Roy, maçı yarıda bırakmak zorunda kalmıştı. Dün geceye kadar yapılan açıklamalarda, MRI sonucu olarak dizindeki ağrıya sadece aldığı darbenin sebep olduğu söyleniyordu. Fakat son çıkan haberlere göre Roy'un dizinde ufak bir menisküs yırtığı olduğu ortaya çıkmış. Benim bildiğim bu yırtık ufak olduğu zaman dinlenmeyle iyileşiyor ancak büyük yırtıklar çoğumuzun bildiği şekilde operasyonla düzeltiliyor. Roy'un da son kontrolleri Cuma günü yapılacakmış ve durumunun daha kötüye gitmeyeceği düşünülürse playofflar'da oynayacakmış. Bir Blazers yazarının söylediğine göre Roy'un Cuma gününe kadar müthiş hızlı bir şekilde iyileşmesi gerekiyormuş playofflar'da oynaması için.

Benim aklımda kalan şey, Roy'un sakatlıkları kolay kolay atlatabilen bir yapısı olmadığı. Çıkıp sakat sakat oynuyor belki ama örneğin çaylak yılında topuğundan yaşadığı rahatsızlık, yazın dinlenmesine rağmen geçmemiş, bu sakatlık onu ertesi sezon boyunca rahatsız etmişti ve bunu sık sık dile getiriyordu.

Kısacası, denildiği gibi Roy'un vücudunun iyi bir tepki vermesi gerekiyorsa 5 günlük dinlenmeye, bu çok da kolay gözükmüyor. Roy'un playofflar'da oynama şansının bir hayli düşük olduğunu duyurmuş olalım. Roy'suz Blazers'ın da sürpriz yapma ihtimalinin son derece düşük olacağını söylemeye bile gerek yok herhalde.

4 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

yuh artık ya bu portlandın çektiği nedir böyle. adamlar herşeye rağmen 50 maç kazandılar helal olsun. bence roy 1 maç kendini dener sonra da oynayamaz.

Çağrı dedi ki...

abi portland gelsin istanbula hamam'a gidelim beraber ordan fatih civarında bi kurşun döktüreyim onlara, böyle olmıcak ..

Adsız dedi ki...

valla şu anki sakatlığının daha kötüye gitme ihtimali yokmuş roy'un. ondan dolayı oynamak istediğini söylemiş, sanmıyorum oynayabileceğini ama bir kendini dener sanıyorum. bu arada hakikaten bir hamama gitse olacak takım halinde. sakatlanmayan camby ve aldridge kaldı herhalde.

erdem diye biri dedi ki...

hedo iyi ki gitmemiş diyorum. takıma acilen kurşun dökülmesi gerekirse cinci hoca çağırılması lazım...