BIY AD

6 Nisan 2010 Salı

2010 NCAA Champions - Duke


Link

Çok heyecanlı ve güzel bir maç oynanmış gece. Hayward iki kere şampiyonluğu getirecek şansı elde etmiş ancak şutlar girmeyince kazanan Duke olmuş. Özellikle son şut girse, Butler'ın zafer öyküsü herhalde tarihe kazınır, kimse tarafından da unutulmazdı.










8 FARKLI FIKIR:

maliano dedi ki...

O son top girmeliydi :(

calvin dedi ki...

evet yaa. çok hoş olurdu. güzel maçtı yine de.

Xscape dedi ki...

su duke kadar antipatik bir takim yok ncaa de, 50-60 donemi konulu basketbol filmlerindeki irkci beyaz takimlar gibi. esas adamlari hep beyaz bir sutor olmustur. ama nedense nba de bu oyuncular gumlemistir. bu donem scheyer ve singler, daha evvel jj reddick, eskilerden christian laettner, danny ferry, mike gminski gibi isimler. nba de tutunan cogu duke oyuncusu ise sadece yan rollerdeydiler. battier, deng, maggatte, brand gibi.

Hasan dedi ki...

Coach K'nin periodu gelmisti; 91,92,01,10. Adam 9 senede bir istisnasiz kazaniyo.

Çağrı dedi ki...

Murat Murathonoğlu evine kapanmış kimseyle konuşmak istemiyormuş, Illinois da halk sokaklara dökülmüş isyan başlamış =)

Şaka bir yana Butler'ın şampiyon olmasını isterdim inanılmaz büyük sürpriz yaparak buralara kadar geldiler. Brad Stevens, Izzo'dan sonra Coach K'yı da devirmeyi başarsaydı kısa hayatı önümüzdeki yaz film olurdu, gerçi şimdi bile haketti ya neyse ...

Adsız dedi ki...

Bu Hayward denen çoçuğa hayran kaldım hido'nun daha atletiği ve hızlısı. 1-2-3-4 oynayabiliyor mükemmel şut, penetre , pas ve top hakimiyeti( tabi NBA'de 4 oynayabilmesi için bayağı kilo alması lazım) bence kendini daha da geliştirebilrise bir süper-hido'dan öte yeni bir durant'te görebiliriiz.

KskHyTr dedi ki...

Bende beğendim Haywardı gelsin Ksk ye yarım sezon oynasın kendisini avrupa piyasasına sunalım:)) Mack de fena değilmiş oda gelsin:)

oscar dedi ki...

en uyuz oldugum takim duke bu kadar yetenekli takim arasindan cikti ve kupayi aldi. ff'ye kalan takimlarin hepsi one and done tarzi oyunculardan degilde bir kac yil takimda kalan oyunculardan olusuyordu. ayrica iki takiminda yildiz oyuncusu beyaz forvetlerdi ilginc bir sekilde.