BIY AD

3 Nisan 2010 Cumartesi

3 Nisan Programı

3 Nisan Cumartesi 20:00 / Toronto Raptors - Philadelphia 76'ers
4 Nisan Pazar 01:05 (NTV Spor) / Butler - Michigan State
4 Nisan Pazar 02:00 / Detroit Pistons - Atlanta Hawks
4 Nisan Pazar 02:30 / New Orleans Hornets - New Jersey Nets
4 Nisan Pazar 03:00 (NBA TV) / Charlotte Bobcats - Chicago Bulls
4 Nisan Pazar 03:00 / Miami Heat - Minnesota Timberwolves
4 Nisan Pazar 03:30 (NTV) / Oklahoma City Thunder - Dallas Mavericks
4 Nisan Pazar 03:30 / Phoenix Suns - Milwaukee Bucks
4 Nisan Pazar 03:45 (NTV Spor) / West Virginia - Duke
4 Nisan Pazar 04:00 / Los Angeles Clippers - Denver Nuggets
4 Nisan Pazar 05:00 / Portland Trail Blazers - Sacramento Kings

Çok fena bir gece. Uykusuz kalınacak.

Playoff yarışında yine önemli maçlardan biri NBA TV'de. Dün gece Larry Brown'un atılmasıyla gaza gelen Stephen Jackson'ın inişli çıkışlı performansıyla Bucks'ı yenen ve 6.'lığa tırmanmak yolunda ufak bir adım atan Bobcats, Bulls'a karşı. Bulls da 9.'luktan playoff'a girmeye çalışıyor. İki takım da dün maç yaptılar ve yorgunlar, Bobcats daha iyi bir kadroya sahip ama Bulls'un United Center avantajı var. Kimin kazanacağına dair yorum yapılması zor bir maç.

NTV'deki maç ise kaliteli ve Mavs açısından çok kritik. Marion, Durant'i bu sezon 3 maçta da hayattan bezdirmişti. Takastan sonra coşan Mavs son dönemlerde biraz formdan düştü. Yine de Durant'in ilacına sahip oldukları için ve American Airlines'da oynadıkları için avantajlı takım onlar.

NCAA konusunda ise daha önce defalarca kez söylediğim gibi pek bilgim olmasa da (3'er maç izledim takımları ancak, Butler'ı ise hiç izlemedim) sallapati tahminlerde bulunayım. Duke her ne kadar açık favori olarak çıksa da, West Virginia'nın sürpriz yapabileceğini düşünüyorum, hiç fena savunma yapmıyorlar.

4 FARKLI FIKIR:

Çağrı dedi ki...

Butler'a helal olsun, benchi ilk gördüğümde takım elbeiseli elamanı sakatlığı sebebiyle oynayamayan sophomore zannettim, adam koç çıktı, meğer 33 yaşındaymış abimiz, hafiften de michael phelps'e benzettim zaten, ne alaka diye sormayın bende bilmiyorum ...

KskHyTr dedi ki...

Bogutun kolu kırıldı sanırım ters düştü...

sabonis dedi ki...

ben canlı izliyordum üzerine düştü sağ kolunun. benim gördüğüm kadarıyla kırılmış gibi değildi, sanki dirseği çıktı. dirseğinin olduğu yerde boşluk oluştu yani. ama farketmez playoff'ları kaçırır her şekilde.

Gençer Başeğmez dedi ki...

dallas kadar salak bi takım tanımıyorum. tuttuğum takımın salakça oynaması beni deli ediyor. sen kalk 16 sayıdan maçı son 3dkda 4 sayıya getir, sonra git bareayı beaubois'u al oyuna terry varken, beaubois saçma sapan bi top kaybı yapsın ve yenil. barea iyi oynadı ama terry kötü de şut atsa terry. üzülüyorum cidden bu duruma.dallasın silkinmesi lazım.