BIY AD

6 Nisan 2010 Salı

5 Nisan Programı

6 Nisan Salı 04:15 (NTV Spor) / Duke - Butler

NCAA Finali... Duke elbette favori olarak çıkıyor. İki takımın arasında büyük farklar var. Tek bir örnek vereyim. Bir yerlerde Duke koçu Krzyzewski'nin 4 milyon dolar aldığını okumuştum bir aralar. Bugün öğrendim ki Butler'ın bu sezonki bütçesi 1.7 milyon dolarmış. Duke'unki ise 14 milyonmuş. Kısacası aralarında birazcık fark var. Butler kısıtlı imkanlar ve 33 yaşındaki koçu Stevens ile buralara geldi ve defanslarıyla bir sürpriz daha kovalayacaklar. Bu arada 33 yaşındaki koç demişken, Stevens'a önce NCAA'in önemli koçlarından Izzo, ardından da NCAA efsanesi Krzyzewski ile karşılaşmanın nasıl bir duygu olduğu sorulmuş ve şu yanıtı vermiş genç koç: "Onlar kitap yazıyorlar, ben de o kitapları okuyorum." Ama asıl güzel yanıt Koç K'dan gelmiş: "Ben Stevens'ınki için şimdiden ön siparişi verdim."

Butler kazanırsa Amerikan basınında çok büyük kahramanlık, başarı hikayeleri yazılacak. Hatta eminim birçok kişi içten içe Butler'ı destekliyor bu nedenle. Butler'ı 1, Duke'u üç buçuk kere izlemiş biri olarak bana yorum yapmak düşmez. Zaten maçı da izleyemeyeceğim. İyi seyirler diliyorum herkese.

4 FARKLI FIKIR:

KskHyTr dedi ki...

Dünyayı bilemeyeceğim ama Türk halkı mağdurları, zayıfları her zaman daha çok desteklemektedir... Siyasetten tutunda yeteneksizsiniz Türkiye yarışmasına kadar hayatın her alanında bunu tasdik ettik sanırım... Burda bende butlerı destekliyorum ncaa hakkında fazla bilgim olmasada:)

Gençer Başeğmez dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

elbet favori olarak kazanmadı maçı.hayward geriye çekilmek yerine adam gibi atışta bulunsaydı.yeni kralı konuşuyor olurduk.ama yinede o şut haricinde butler harikaydı. duke rulz

Adsız dedi ki...

rahat kazanamadı anlamında ilk cümlem duke rulz