BIY AD

7 Nisan 2010 Çarşamba

6 Nisan Programı

7 Nisan Çarşamba 02:00 / Toronto Raptors - Clevelad Cavaliers
7 Nisan Çarşamba 02:00 / Golden State Warriors - Washington Wizards
7 Nisan Çarşamba 02:00 / Detroit Pistons - Philadelphia 76'ers
7 Nisan Çarşamba 02:00 / Atlanta Hawks - Charlotte Bobcats
7 Nisan Çarşamba 02:30 / Boston Celtics - New York Knicks
7 Nisan Çarşamba 03:00 (NBA TV) / Milwaukee Bucks - Chicago Bulls
7 Nisan Çarşamba 03:00 / Houston Rockets - Memphis Grizzlies
7 Nisan Çarşamba 04:00 / Oklahoma City Thunder - Utah Jazz
7 Nisan Çarşamba 05:00 / San Antonio Spurs - Sacramento Kings

Raptors normal şartlar altında zaten bu maça "kaybettik" gözüyle bakıyordur. Kazanırlarsa büyük ve güzel bir sürpriz olur ama maalesef kazanmaları şart. Bulls geliyor adım adım.

Gecenin en önemli maçı NBA TV'de. İsim olarak Thunder-Jazz çok daha güzel dursa da, sonucunun önemi açısından bu maç daha kritik. Bulls, Bogut'un sakatlığını evinde çok iyi değerlendirmeli. Bugün Cavs'in de normal şartlar altında Raptors'ı yeneceği göz önüne alınırsa, Bulls galibiyeti Raptors'ı büyük stres altına sokar. İbreyi Bulls lehine bile çevirir. Bogut'suz bir Bucks'ı yenmeleri lazım içeride Noah'ın da yavaş yavaş formunu yükseltmesiyle. Her ne kadar Suns'a karşı Avustralyalı yokken kazanmış olsa da Bucks, bugün Bulls Suns gibi büyük bir boşvermişlikle oynamayacak, orası kesin. Ayrıca bu sezon kısa sürelerle de olsa pivot pozisyonunda izlediğimiz (hatta Dwight Howard'a karşı bile oynamıştı) Ersan'a Bogut'un sakatlığı biraz daha süre yaratacak. Skiles kısa 5 tercih ettiği zamanlar milli oyuncumuza pivotta süre vereceğini açıklamış.

Spurs'de Parker dönüyor, iyi haber. Gerçi son zamanlarda o yokken savunma birkaç kademe atlamıştı. Onun dönüşüyle umarım yine bir düşüş yaşanmaz rotasyonlarda.

4 FARKLI FIKIR:

KskHyTr dedi ki...

Ersan çok çabuk faul problemine giriyor umarım çok üstüne oynamazlar...

Asphalt Monkey dedi ki...

Toronto playoff'a kalirsa izleyecegimiz tek sey sanirim LeBron'un playoff'larda bir macta en fazla sayi atma rekorunu kirip kiramayacagi olacaktir, baska da bir heyecani olacagini zannetmiyorum...Bulls cikarsa, tur atlayacak takim degismeyecek olsa da, en azindan bir umut basta Noah olmak üzere Bulls oyuncularinin sezon icindeki dans hadisesinden dolayi bir direnc göstermesi muhtemeldir

Ömer dedi ki...

Raptors cikarsa, sahada heyecanlanmazsan bile tribunde adam gibi taraftar gormus olursun.

Ömer dedi ki...

Raptors cikarsa, sahada heyecanlanmazsan bile tribunde adam gibi taraftar gormus olursun.