BIY AD

8 Nisan 2010 Perşembe

7 Nisan Programı

8 Nisan Perşembe 02:00 / Boston Celtics - Toronto Raptors
8 Nisan Perşembe 02:00 / New York Knicks - Indiana Pacers
8 Nisan Perşembe 02:00 / Washington Wizards - Orlando Magic
8 Nisan Perşembe 02:00 / Atlanta Hawks - Detroit Pistons
8 Nisan Perşembe 02:30 / Philadelphia 76'ers - Miami Heat
8 Nisan Perşembe 03:00 / Golden State Warriors - Minnesota Timberwolves
8 Nisan Perşembe 03:00 / Utah Jazz - Houston Rockets
8 Nisan Perşembe 03:00 (NBA TV) / Denver Nuggets - Oklahoma City Thunder
8 Nisan Perşembe 03:00 / Charlotte Bobcats - New Orleans Hornets
8 Nisan Perşembe 03:00 / New Jersey Nets - Milwaukee Bucks
8 Nisan Perşembe 03:30 / Memphis Grizzlies - Dallas Mavericks
8 Nisan Perşembe 05:30 / San Antonio Spurs - Phoenix Suns
8 Nisan Perşembe 05:30 (NBA TV) / Portland Trail Blazers - Los Angeles Clippers

Yahu ayıptır. Koskoca 13 maçlık gecede sadece 2 maç var amacı olan takımları karşı karşıya getiren. Gerisi ya amaçsız iki takımın, ya da bir güçlü amacı olan ile bir ligin dibindeki takımın maçları. Neyse ki ayakta duracaklara müjde var, güzel olan iki maçtan birini veriyor NBA TV.

Thunder daha dün çok moral bozucu bir şekilde kaybettiler Jazz'a ve yorgunlar. Nuggets ise 3 gündür dinleniyor ve bugün kanser tedavisi gören koçları Karl'ı ziyaret edip moral depoladılar. Maç Oklahoma City'de oynansa da bana göre favori Nuggets burada.

Diğer maçta ise, hücumda Manuspor moduna bürünen Spurs son bir haftadır harika savunma yapıyor. Suns'a da hep ters gelirler. Suns'ın avantajı ise yaşlı Spurs'ün üstüste 2. gece maç yapacak olması ve karşılaşmanın Arizona'da oynanacak olması. Bu da ibreyi Spurs'den alıp ortaya getiriyor bence.

Aslında tabii bir karşılaşma daha var hedefi olan takımların mücadele edeceği: Celtics-Raptors. Ama Bosh oynamayacağı için çok da önemseyemedim... Bosh'suz Raptors ne yapacak acaba? Celtics hala normal sezonu 'tın'lamadan oynuyor. Doc Rivers da artık dayanamadı "Endişeleniyorum oyunumuzdan dolayı" dedi. Haklı da sonuna kadar. Hornets'da ortaya çıkan Paul'süzlük efekti, Toronto'da da canlanacak mı acaba? Ben sanmıyorum.

3 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

boston panathinaikos'a çok benziyor :)

ve hido boston sever. haydi bakalım ...

EsKenes dedi ki...

Hido'ya nazar değdi. Şaka bi yana sakatlanana kadar 7 dakikada 3 top çalmayla oynamış. Yine göz çevresindenmiş sanırım sakatlık, umarız mühim değildir durumu.

KskHyTr dedi ki...

3.periyod sonunda carmelo kafayı durantin iliac kemiğine(kalça kemiğinin üst ön kısmı) köstü küçük çapta bir beyin sarsıntısı geçirdi sanırım... Bu arada hastayım bu nba in devamlılık kuralına adam hareketsiz yatıyor yerde hiçbir hakemde uyanıp düdük falan çalmıyor ilginç yani...