BIY AD

9 Nisan 2010 Cuma

Bunun Adı Ayıptır

İki gündür fair-play'den bahseden ve Bulls'a karşı bütün oyuncularını oynatacağını ısrarla söyleyen Mike Brown hakkında güzel bir yazı yazmıştım. Aynen geri alıyorum. Neden? Çünkü dün Cavs ve Mike Brown, LeBron'u dinlendirmeye karar verdiler. Nedeni de sakatlık falan değil, sadece dinlendirmek. Git, Indiana, Orlando ve Atlanta maçlarında dinlendir ama böyle tartışma yaratacak olaylara girme yani. Ayrıca madem oynatmamak gibi bir ihtimalin var neden iki gündür "Kimsenin hakkını yemeyiz, Bulls'a karşı da oynatacağım herkesi" diyorsun? Hayır bir de kenarda oturan LeBron'a bakıyorsunuz, her basketten sonra danslar, ayağa kalkmalar, zıplamalar falan. O kadar kazanmak istiyorsan, heyecanlıysan oyna bari. Veya 2 gün önce Raptors'a karşı da oynama. Son olarak; maçı kazandıracak son hücumda iki kere maçı kazandıracak şutu Varejao'nun atması ayrı bir tez konusu olur.

Raptors yerine Bulls playoff'a kalırsa umarım Cavs'i eler diyeceğim ama bunun gerçekleşme ihtimali %1 falan herhalde. Mavs-Warriors eşleşmesinde en azından ufak da olsa bir umut vardı...

Not: Blog'u takip edenler benim Raptors taraftarı olmadığımı veya Hedo nedeniyle Raptors'a sempati beslemediğimi biliyordur. Ben sadece yapılan haksızlığa gıcığım.

10 FARKLI FIKIR:

...S.f.R... dedi ki...

Bu kadar büyük bir adilik olamaz resmen Toronto'nun hakkını yemişler. Gerçi Toronto da play-off a kalsa ne olur kalmasa ne olur.

Ömer dedi ki...

Zorla nefret etmeme ragmen Carter'li Orlando'yu tutturacaklar. Halbuki gerek James, gerek Cavs fazlasiyla sempatik gelirdi bana.

James'in o hirsli tavirlari cok samimiyetsiz geldi. Bu kadar onemliyse senin icin, cikip oynayacaksin kardesim.

Son hucumda 2 kez Varajeo'nun sut denemesi de delirtti beni. Hicbir Raptors macinda bugun ku kadar sinirlendigimi hatirlamiyorum bu sezon. Ayip...

oz01 dedi ki...

işallah Bulls kalır playofflarda cavs e karşı.Raptorstan daha iyi bir mücadele sergileyecekleri kesin.Ayrıca geçen seneki celtics serisini de hatırlayalım.Belki eleyemez ama en azından daha iyi bir oyun izleriz..

Adsız dedi ki...

merak etme sabo reis. biz şikagolular geçen sene boston'a yapamadığımızı bu sene clevland'a yapacağız. içiniz rahat olsun.

Bu arada Noah'a ayrı bir paragraf açıver bi zahmet ya. Noah'lı ve Noah'sız şikago istatistiklerine bir bakıver. bi de dünkü hücum ribaundu falan. Noah tarihin en delikanlı 3-5 adamından biridir.

Ender dedi ki...

geçen sene iyi oynayan bir gordon vardı, ayrıca celtics beklenen performansından uzaktı. bu sene ne gordon var, ne karşılarındaki celtics.

Ender dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
KskHyTr dedi ki...

Wallahi bende gıcık oldum mike browna ama eğri oturup doğru konuşmak gerekirse clevland şikagoya 3 avans verse bile 4-3 ile seriyi alır bu çok açık...

Adsız dedi ki...

playofflarda igrenç toronto kadrosunu izlemektense derrick rose'u izlemeyi 100kere tercih ederim,büyük ihtimalle çoğunlukta böyledir.

Dodosuke dedi ki...

Madde madde yazıyorum artık.

1 - Herkesi oynatıcam demiş mike brown , bulls da ona göre daha iyi hazırlanmış , oynamaması onları için daha iyi olmuş.Oynatır , oynatmaz , kime ne ?

2 - Mike Brown chicago yensin bizi de chicago gelsin karşımıza diye mi oynatmadı lebronu , yapmayın artık burası nba , türkcell süper lig değil.Top sonda varejaonun elinde patladı , herhangi biri olsa zaten clevaland almıştı maçı.
Chicago gelmiş toronto gelmiş , Cleveland bu kadar küçük hesaplar yapıcak bi takım değil.Kaldı ki burası yukarda da söylediğim gibi türkcell süper lig değil.

3 - Lebron danseder , zıplar , sevinir kime ne ? O da orda bi taraftar gibi takımı sayı attıkça seviniyo.Noahın geçen maçlarda ona sataşmasının da payı var tabi ki.Ayrıca ordaki chicago seyircisine de o zaman söyleyin basket attığında sevinmesinler , ayağa kalkmasınlar.

r7bertpires dedi ki...

4-cavs kazanmak için her şeyi yaptı, skora bakmak yeter.
5-yerini garantileyen her takım oyuncularını dinlendirir. lakers da kobe'yi oynatmayarak batı'daki sıralamayı etkiliyor. bunlar olağan şeyler.
6-lebron'lu veya lebron'suz cavs toronto'yu yenerdi zaten. toronto playoff'u hakediyorsa evinde yensin bulls'u gitsin.