BIY AD

6 Nisan 2010 Salı

Günün En İyileri - 3 ve 4 Nisan

3 Nisan:

Link

Earl Clark atletik yeteneklerini gösteriyor. Josh Smith, Tyrus Thomas familyasından. Eric Gordon smaç yarışmasına girene kadar, smaç basmıyordu neredeyse. Şimdi ise 2-3 günde bir Top 10'a giriyor maşallah. Devin Harris kaybetmekten bıktığını gösteriyor, son iki ay içerisinde 3 veya 4. kere böyle takip bloğu koyuyor. Noah da aynı şekilde sakatlıktan döndüğünden beri üç ayrı kişiyi poster etti. Maxiell, Lopez, şimdi de Tyrus Thomas. Blok yemiyor resmen. Yi ise çok güzel yiyor be kardeşim. Okafor topu ağzına sokuyor resmen yüz yüze pozisyonda... Rose'un up and under turnikesi harikulade, topu o kadar geri çektikten sonra sayıyı bulabilmesi gerçekten büyük iş. 1 numarada ise Terrence Williams orta sahadan gelen pası tipliyor, inanılmaz zor bir pozisyon. Carter'ı hatırlattı bana, o daha da zordu.

4 Nisan:

Link

Of of ilk açıdan fazla anlaşılmıyor ama Duhon'un fake'iyle Butler hayalet topun peşinden gidiyor. Arkadan izleyiniz. Pas yerine kendisi atsa daha bile etkileyci olurmuş herhalde. Josh McRoberts neler yapıyor öyle? Bildiğimiz uzun forvet bu oyuncu yani, 2.08 boyunda. Omuz üzerinden bakmadan pas mı dersiniz, takip smacı mı dersiniz, dripling yaparken bel arkası bounce pas mı dersiniz? Yok artık Josh McRoberts... Ibaka'nın smacı güzel ama sonrasında Terry gibi jet uçuşu yapması paha biçilemez. LeBron'un topu Pierce'tan kaçırması ve Rondo'dan bir anda koparak vurduğu smaç elbette güzel. Livingston'ın turnikeye bayıldım, inanılmaz çabuk bir reverse yapıyor ve boynuna aldığı darbeye rağmen topu çevirerek bitiriyor. Carter'ın da parkta yürür gibi bir rahatlıkta 270 dereceye yakın bir smaç bastığını görüyoruz. Smaç yarışmasına girse hala rahatça kazanabilir gibi duruyor Carter.

1 FARKLI FIKIR:

calvin dedi ki...

derrick rose bambaşka bir keyif veriyor adama. 2 sene içinde şutlarını da geliştirirlerse tyreke evansla kapışmalarını izlemek en büyük keyfimiz olur.