BIY AD

2 Nisan 2010 Cuma

Michael 'Fucking' Jordan Durant


Link

Bu sezon yaptığı çıkışla beraber aldığı faul düdükleri biraz artan, hatta bazı kişilere göre bu düdüklerle çıkışı tetiklenen Durant hakkında ilginç bir yorum gelmiş Garnett'ten dün gece. Celtics, iki gece önce The Garden'da Thunder'a yenilmekten kurtulamamıştı. Garnett de bunu Durant'ın hakemlerden aldığı düdüklere bağlamış. "Michael Jordan kadar faul düdüğü aldı, bütün takımdan daha fazla serbest atış kullandı" demiş videoda duyabileceğiniz üzere. Benim dikkatimi çeken diğer nokta ise en sondaki bıkkınlık ile iç çekişi Garnett'in. Celtics'in bu gidişatından artık sıkılmış belli ki ama dizinden dolayı yeniden düzlüğe çıkmalarını sağlayamıyor...

Videoyu paylaşan Onur'a teşekkürler.

4 FARKLI FIKIR:

Ömer dedi ki...

Mahallede, orada burada "kustum ben oynamiyorum" tripleri yapan cocuklar gibi cikmis videoda Garnett ama kendisine yakisir.

Sirf bu adam yuzunden, Celtics'e kim cikarsa onu tutacagim Play-off boyunca.

Adsız dedi ki...

1 şampiyonluk alınca hemen götü kalkmış ibişin. MJ'ye bile saygısı yok eziğin. Kafasını da yerden kaldırmamış, utancından heralde, zavallı.

Adsız dedi ki...

@adsız o ifade jordan'a değil durant'a karşı. "Kendisi jordan'mu sanıyor" gibisinden. adamalarda f-word deyim gibi olmuş her manaya geliyor bizim seslendirmelerdeki kahrolası/lanet tabiride doğru yani.

erdem diye biri dedi ki...

galatasaray'ın tercümanı olsaydı ¨michael çok s.kici bir ürdünlü.¨ diye çevirirdi herhalde...