BIY AD

1 Nisan 2010 Perşembe

MVP'yi Biz Seçiyoruz

NBA karar almış, seyirciler de artık MVP oylamasına dahil olacaklarmış. İsteyenler NBA.com'dan 15 Nisan'dan itibaren MVP ödülü için ilk 5 tercihlerine oy verebilecekler. Tabii bu konuda pek de heyecan yapmamak lazım, NBA.com oylamasında çıkacak sonuç, toplamda kullanılacak olan 125 oydan (gazeteciler, televizyoncular vs.) sadece 1 tanesi olacak.

Bu bir oy aslında az gözükebilir ama seyircilere, taraftarlık ve fanatiklik duygularına genellikle hakim olamadıkları için çok oy vermek sağlıklı değil. Belki 3-5 oy yerine geçmesi düşünülebilir ama bu rakam arttıkça seçimler daha sağlıksız hale gelecektir. Daha sonra da değineceğim ama zaten bu sezon MVP oylamasında pek çekişme olmasını beklemiyorum. LeBron açık ara alacak gibi duruyor, genel hava o yönde.

Hall of Fame için de buna benzer bir sistem düşünüldüğü açıklanmıştı. O seçimde de, MVP ödülündeki yol izlenecektir herhalde: Taraftarı dahil etmek ama mümkün olduğunca sınırlı bir şekilde.

6 FARKLI FIKIR:

kobeyi_severim_ama_lebronu_asla dedi ki...

inanamıyorum müthiş birşey bu ben kobeye sabah akşam abanıcam :D

...S.f.R... dedi ki...

İşte senin gibi fanatikler yuzunden zaten toplam da 1 oy ediyor :)) yoksa bu sene bu ödülü sonuna kadar hakeden tek isim LeBRON JAMES tir. O almayacaksa da Kevin DURANT'in alması gerekir.

Bitcoin Türk dedi ki...

MVP ödülünü Lebron'a verseler de sayı krallığında Durant bir adım öne geçti bu gece. Umarım Durantula olur sayı kralı.

LexLuthor dedi ki...

Benim oyum Nate Robinson'a :P

bigben dedi ki...

Kevin Love. (Ciddiyim)

Unknown dedi ki...

Yok obenia okeize
sonuna kadar haketti.
1 nisan şakasımı b big ben..

Sonuna kadar hakeden lebrondur ama bence Durant da en az onun kadar haketmiştir..Ha zamanında lebron da heketmişi fakat nasılsa daha sonra alır diye vermemişlerdi Durant ada vermeyeceklerdir şimdilik..Ama o nasılsa almasını bilr 1-2 sene sonra..