BIY AD

13 Haziran 2010 Pazar

13 Haziran Playoff (NBA Finali) Programı

14 Haziran Pazartesi 03:00 (NTV) / Los Angeles Lakers - Boston Celtics

Serinin en stresli ve en önemli maçı. En baştan beri söylediğim gibi Bynum'ın ne durumda olduğu çok önemli. Dizinden yine sıvı alındı ve çok daha iyi hissettiğini söylüyor kendisi. "Kesin oynayacağım maçta" demiş. Oynayacak ama hangi seviyede? İlk iki maçtaki gibi bir Bynum görürsek Lakers'ın şansı artar ve Celtics'te 4 yıldızdan en az ikisinin iyi oynaması gerekir. Yıldızlardan bahsetmişken, Ray Allen maçtan önce salona gelip yaklaşık 4 saat şut çalışmış. Normalde 1-1.5 saat çalışıyordu her maç öncesi yanılmıyorsam. Abartmış biraz bu sefer. İnsan yorulmaz mı 4 saatte şut atsa, ben 4 saat ayakta durduktan sonra maç yapamam herhalde =)

Bynum konusuna geri dönecek olursa, yine hareket etmekte zorlanan, acı çeken ve 15 dakikayı geçemeyecek bir Bynum görürsek Lakers'ın işi çok zorlaşacak demektir. Hücumda Kobe - Gasol ve biraz da Artest' katılırsa, sayı üretebilirler ancak savunmada Bynum'ın olmaması boyalı alanın yol geçen hanına dönüşmesine neden oluyor.

Son olarak hakemlerden biri Joey Crawford olacak. Rasheed ile Perkins'in 6'şar teknik faulleri var, bir tane daha alırlarsa bir maç ceza bekliyor onları. Çok dikkatli olmalılar. Zira Joey Crawford "Gözünün üstünde kaşın var" diye teknik faul çalabilir...

1 FARKLI FIKIR:

KobeTaiii dedi ki...

Ben bu kobenin yerinde olsam süzme odun artestı maç sonu elektirikli testereyle kovalarım!!! Lan 4-1 attı adam maç sonu faullerde haysiyetsiz!! İnşaatta tuğla atsınlar kafana inşallah senin şutların gibi aynı!
Diğerlerinede söyleyecek bir şey yok! kobe 1-5 oynuyor maç ancak son 20 saniyede koptu siz düşünün artık nasıl bir oyuncu bu.
Ccc Kobe Reis ccC