BIY AD

22 Temmuz 2010 Perşembe

Bu Takımın Lideri Kim?

Sports Illustrated'ın kapak fotoğrafında, Wade'in ortada durması ve LeBron'un Mona Lisa tadındaki gülümsemesi dikkat çekmişti. Şimdi Miami Heat'in bilet satışları için sitesine koyduğu fotoğrafa bakıyoruz, bu sefer Bosh ortada. Tabii onun, önem sırasında diğer ikilinin arkasında yer aldığını kendisi dahil herkes biliyor. Belki de her fotoğraf çekiminde sırayla biri geçiyordur ortaya, böyle bir adil düzen sağlamışlardır =)

Bu arada bitmiş Miami Heat'in evinde oynayacağı maçlar için biletler 8 Temmuz'da daha LeBron kararını açıklamadan tükenmiş gibiydi yanılmıyorsam. Şu anda hiç kalmadığını söylememe gerek yok herhalde. Koltuk başına 100 dolar ödeyerek, yedek listeye dahil olma şansı var Heat taraftarlarının sadece.

7 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

lebron ortaya geçince biraz boy sırasına geçmiş gibi olacaklar.. biraz komik durabilir

Alican Dikici dedi ki...

Bosh ortaya geçince Bron'un da yüzü gülmüş =)

Şaka bir yana en iyi görüntü ortada Bosh varken oluşuyor bence.

Adsız dedi ki...

yazık lebron bi daha ortaya geçemicek heralde. bi en kısa bi en uzun giderler böyle. :)

Baltimore dedi ki...

Bosh afedersiniz işe yaramaz savunma bilmeyen overrated örneği ne arıo ortada gerçek kral wadeee

Adsız dedi ki...

böyle bir üçlü bir araya gelince, bu takımın bir lideri olmaz, liderleri olur. ayrıca bu fotoğrafta kim nerde duruyor kim önde muhabbetlerine o kadar çok gülüyorum ki. lebron miami'ye takımın lideri olacağını düşündüğü için mi gitti? wade'in evine? saçma saçma konuşuyorsunuz, başarı için herkesin yargıladığı bir karar verebilen bir adam (saygı duyulacak bir şeydir) resimde nerde çıkmış ona mı bakacak. bırakın artık bu boş muhabbetleri.

baldur dedi ki...

fotoğraf estetiği açısından bosh ortada durmuş, zaten kimsenin önde durduğu da yok yanyana duruyorlar. peki bir anlam çıkarmaya gerek yok:)

Adsız dedi ki...

Nedense NBA'de oyuncuların boyları ile ilgili veriler pek önemsenmiyor Bosh her yerde 6'10"(2.08) diye geçiyor ama şu fotoğrafta olduğu gibi diğer oyuncularla yan yana geldiğinde hiç inandırıcı gelmiyor bu değer. Bence Bosh 2.10'dan daha kısa değil.