BIY AD

23 Aralık 2010 Perşembe

23 Aralık Programı

24 Aralık Cuma 03:00 / San Antonio Spurs - Orlando Magic
24 Aralık Cuma 05:00 (NBA TV) / Milwaukee Bucks - Sacramento Kings
24 Aralık Cuma 05:30 / Miami Heat - Phoenix Suns

3 maçla geçilecek sakin Perşembe akşamını heyecanlı kılan Spurs-Magic mücadelesi olacak. Dün Nuggets'a karşı son çeyrekte ekstra efor sarfederek kazandığı maçın ardından bugün de Magic'e konuk olan Spurs'te pota altında Duncan'ın Howard'ı tutması bekleniyor. Bu eşleşmenin yanı sıra Orlando'nun yeni kadrosuyla pek iyi bir görüntü çizmediği gerçeği de maçı ilgi çekici kılıyor. NBA TV'den yayınlanan maçta Ersan falan var ama diğer 2 maça bakınca insanın içi acıyor gerçekten. Keyifli bir gece dilerim.

6 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

merhabalar,
san antonio'nun maçı nba tv'de verilecek mi acaba? orda verilmeyenleri nası izleyebiliriz, bi türlü çözemedim bu sorunu. ntvsporda da yok hepsi.

Adsız dedi ki...

her hafta NBA TV kotu secim yapti deyip duruyor birileri de kimse acaba dusundu mu niye sadece persembe geceleri boyle (ki bazen persembe geceleri sadece 2 mac varsa NBA tv hic birini yayinlamiyor). Kimse sormasa da ben cevabini vereyim: NBA'de persembe geceleri TNT doubleheader. yani 2 mac ust uste TNT'de yayinlaniyor. uluslar arasi NBA TV'ye bu maclari yayinlama hakki vermiyor TNT. TNT ozel gunlerde de mac veriyor (noel, sukran gunu vs.) o gunlerde bu kisitlamayi yapmiyor.

Adsız dedi ki...

2. adsız kardeşim sağolasın içimi rahatlattın..maç seçenlerin bu kadar gerizekalı olduğunu hiçbir seferinde çözemiyordum..allahtan bi mantıklı açıklaması varmış

Adsız dedi ki...

Ersan varmı bakalım yoksa brokman mı oynayacak skiles hangi yanından kalktı acaba sabah

Adsız dedi ki...

yav arkadaşlar maçları nasıl izliyorsunuz. şu blogda bu konuyla ilgili bir haber (rehber) yayınlayın allahınızı severseniz. eskiden de nba maçı izleyemiyorduk şimdi de. dsmart'a geçip nbatv'ye kavuşsam, bu sefer de dandik dandik maçları veriyorlar. her gece atdhe.net gibi sitelerden link arıyorum fakat ya görüntü berbat ya da hiç bulamuyorum. bu konuda lütfen bir rehber hazırlayın. hem herkes bilgilerini de paylaşır mesajlar vasıtasıyla. turksat'ta hiçbir kanal vermiyor mesela benim bildiğim.

Adsız dedi ki...

iyi geceler 1 adsız www.channelsurfing.com adrsinden izleyebilirsin nba league pass in yoksa