BIY AD

25 Aralık 2010 Cumartesi

25 Aralık Programı (Christmas Show)

25 Aralık Cumartesi 19:00 (NBA TV) / Chicago Bulls - New York Knicks
25 Aralık Cumartesi 21:30 (NTV SPOR) / Boston Celtics - Orlando Magic
26 Aralık Pazar 00:00 / Miami Heat (NTV) - Los Angeles Lakers
26 Aralık Pazar 03:00 (NBA TV) / Denver Nuggets - Oklahoma City Thunder
26 Aralık Pazar 05:30 / Portland Trail Blazers - Golden State Warriors


Aylardır beklenen gün geldi çattı. Christmas sebebiyle ekstrem bir program söz konusu. Gerek maç saatleri gerek program yoğunluğunun dağılımı müthiş ayarlanmış. Bize de keyifle izlemek kalıyor. Normal sezonun en önemli maçı bu gece 00:00'de Staples Center'da oynanacak. Bir tarafta LeBron bir tarafta Kobe... Bir tarafta yeni yapılanmanın getirdiği uyum sorununu atlatıp çıkış yakalayan Heat, diğer tarafta lige iyi başlayıp son maçlarda vites düşüren Lakers. Heat daha formda taraf gibi görünse de ev sahibi avantajıyla Lakers bir adım öne çıkıyor. Maçın hasılat rekoru kırdığı da gelen haberler arasında. Yayının NTV'de olduğunu hatırlatalım.

Primetime'ı malum maça kaptıran çok güzel iki karşılaşma daha var bu gece. Saat 21:30'da NTV Spor'un canlı yayınlayacağı Celtics-Magic ve saat 03:00'de NBA TV'den yayınlanacak Nuggets-Thunder... Doğu'nun önemli takımlarına karşı mağlubiyeti bulunmayan Celtics, takaslardan sonra Spurs'e patlayarak ilk olumlu sinyalleri veren Orlando'ya konuk olacak. Şüphesiz Orlando adına çok daha önemli bir maç zira Celtics kaybetse bile ligdeki konumları ve yakaladığı hava itibariyle çok ağır yaralar almaz. Gecenin diğer önemli maçında ise Melo'suz Nuggets Thunder deplasmanında galibiyet arayacak. Carmelo'nun olmaması Thunder'ı maçın ağır favorisi yapıyor. Umarız keyifli bir NBA gecesi olur.

5 FARKLI FIKIR:

Deniz dedi ki...

bugüne özel nba league pass hesabı günlük 0.99$ bunu da yazıya ekleyin isterseniz. gecenin tüm maçlarını ve sabaha karşı oynanacak olan golden state-portland maçı da dahil olmak üzere tüm maçları tarayıcı üzerinden izleyebiliyorsunuz. http://www.nba.com/leaguepass

Adsız dedi ki...

Eeee 1 dolar olacak tabi bir dünya reklam vardır o maçların arasında şimdi üste para verip izleyin bide reklamları:)

Merdan Bingül dedi ki...

Reklamlar hiç yok aslında League Pass'ta. Hatta maç sırasında ekrana giren reklamlar da yok. Molalarda, aralar da resim izletiyorlar millete. Ayrıca yayın kalitesi dehşet seviye de.

Adsız dedi ki...

Napak inanakmı panpa

Levent dedi ki...

Konuyla alaksiz ama aklıma geldi sorayım dedim. Bu Hornets'in taşınma olayiyla alakalı olacak sorum. Bildigimiz gibi 15 Dogu, 15 de Bati takımı var ve yine eşit olarak 5'erli 6 gruba ayrılmış durumdalar. Eğer Hornets, New Orleans yerine doguda baska bir sehre giderse denge bozulması gibi bir durum soz konusu olacak mı? Olmaz büyük ihtimalle ama kalmasın icimde. :D