BIY AD

6 Ocak 2011 Perşembe

6 Ocak Programı

7 Ocak Cuma 03:00 (AZ TV banttan 05:00) / Oklahoma City Thunder - Dallas Mavericks
7 Ocak Cuma 05:30 / Denver Nuggets - Sacramento Kings

2 maçın oynanacağı Perşembe gecesinde Azerbaycan kanalı AZ TV'nin bant yayını dışında televizyondan yayınlanacak bir maç bulunmuyor. Tyreke ve arkadaşlarının Melo ve tayfasını konuk edeceği maç sürprizlere sahne olabilir. Takımdaki düzensizlikten isyan bayrağını çeken Dalembert'in performansı merak konusu. Nowitzki'nin bir türlü düzelmeyen diz burkulması nedeniyle kaçıracağı maçta ise, Dallas normal sezon maçlarında 2-0 önde olduğu rakibi Thunder'ı süpürmek için sahaya çıkacak. Keyifli bir gece dilerim.

5 FARKLI FIKIR:

kaankuralterk dedi ki...

Duyduk duymadık demeyin AZ TV'de (Azerbaycan Tv) okc-dallas maçı bannttan saat 05:00'da yayınlanacak.

sitesinde yazıyor: 5.00'de Dallas- Oklohama siti.

Tolga dedi ki...

Programa ekledim. Teşekkür ederiz :)

Adsız dedi ki...

bu az tv her akşam maç yayınlıyor muydu yav. eğer öyleyse hemen kaydedeyim. internetten maç izleye izleye heder ettim kendimi.

mucho dedi ki...

vay be bu nasıl kanalmış da biz bilmiyormuşuz. cumartesi sabahı orlando-houston. pazar sabahı da Çikaqo – Boston maçları yayınlancakmış az tvde. Maçlarda hepsinde Türk oyun olması sebebiyle mi yayınlıyorlar yoksa küçük bir tesadüf mü olmuş orayı bilemedim. Mesela pzartesi sabahı maç yok yada henüz programa koymadılar.

su borusu dedi ki...

valla arkadaşlar kimse kusura bakmasın ama saat 5'den beri bekliyorum şuan saat 5.41 yayınlamadılar maçı. sanırım bu azerbaycanda yayınlanan az tv'de çıkıyor türkiye yayınında yok. tnt gibi işte bizim tntde maçlar yok onlardada olmuyor ben 2 defa bekledim ikisindede elim boş döndüm yatağa.