BIY AD

2 Ocak 2011 Pazar

Açtı Yine Ağzını


NBA'de verdiği röportajlarla kullandığı kelimeler ve kurduğu cümlelerle ilgi odağı olan oyuncu Arenas olmuştur. Tuttuğu blogda yazdıklarına kadar olay olan Arenas geçen sezon karıştığı silahlı vaka ile de NBA kariyerinde tavan yapmıştı. Hoş belki bunlar kadar ilgi çekici bir hadise değil ancak yine de düşüncesizce verdiği bir röportaj gündemde şu sıralar.

Arenas'ın ESPN'e verdiği bir röportajda aslında kötü bir niyeti olmamasına rağmen bir gaf yapıyor. Arenas'a yöneltilen Stevenson, Haywood, Jamison gibi eski takım arkadaşları ile görüşüp görüşmediği sorusuna Arenas'ın cevabı hayli ilginç olmuş. Nick Young ile halen görüşmeye devam ettiklerini ve sık sık telefonlaştıklarını belirten Arenas ağzından Young'ın sözlerini kaçırmış. Young'un Lewis hakkındaki 'Burada çok mutsuz, Wizards'ta iki hafta bile dayanamaz çünkü dünyanın sonunun geldiğini düşünüyor.' düşüncelerini röportajda söylemiş bulundu Arenas. Bu açıklama ile beraber hem Lewis'in kısmen psikolojik durumunu gözler önüne serdi hem de kendisine karşı özel şeyler anlatan Young'ın düşüncelerini açıklayarak onu ortaya attı. Bakalım ilerleyen günlerde bu açıklamalarına Young yada Lewis cephesinden cevap gelecek mi?

2 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

birkaç maçtır washington'ı takip ediyorum ve takım resmen ligin en kötüsü. arenas yine kafası esince güzel oynuyordu, lewis resmen tükenmiş orada. bu saatten sonra başka biri de o kontratı almaz. hapishaneden farksız onun hayatı artık.

muyek dedi ki...

wizardsi hornets macinda canli izledim gercekten lise basketbol takimindan farklari yok, kadro asiri derecede kalitesiz.

Takimi cekip cevirecek kalitede 1 tane adam yok. Mcgee, Blatche, Young falan gercekten sapsal avanak tipli ergen coluk cocuk. Johb Wall dan beklenti cok buyuk ama Derrick Rose'un kesip attigi tirnak bile olamaz . Takimda gercekten elle tutulur , ulan su adamda maci cevirir denilcek 1 allahin kulu yok.

Nerde playoff yapan Jamison, Butler, Haywood, Arenas , Stevensonlu takim nerde bu sirkten kacmis palyoco tipli zibidiler. Gercekten verilen bilet parasina yazik.