BIY AD

8 Ocak 2011 Cumartesi

Kısa 5 Dediğin Böyle Olur

Yukarıdaki fotoğrafta görmüş olduğunuz, gece oynanan Knicks karşısındaki Suns'ın ilk 5'i. Hani maç içerisinde duruma göre bu oyuncu topluluğu parkeye sürülebilir ama ilk beş başlamak..? İçlerinde 4 numara bile yok. Bakalım çaresizlik Gentry'ye daha neler yaptıracak.

3 FARKLI FIKIR:

melancolique_h dedi ki...

Hakeem Warrick, Channing Frye, Gortat ve Robin Lopez gibi uzunlara sahip (hadi warricki uzun saymayalım) bir takımın antrenörünün maça bu beşle çıkması çaresizlik değil saçmalıktır.

Unknown dedi ki...

Çaresizlikten ziyade, Knicks'in temposuna uyum sağlamak amacıyla yapılmışa benziyor. D'Antoni de Turiaf ile başlaması beklenirken Fields'i asıl pozisyonunda oynatıp tek uzunla başladı.

Gortat ile Lopez maçın geri kalanında az da olsa süre aldılar, zaten yapılan hamlenin gereksizliği maç içinde fazlasıyla belli oldu.

Adsız dedi ki...

phoenix carter+nash'i çoklu bir takasa verirse -ki carterın kontratı bitiyor sanırım seneye mutlaka talibi çıkacaktır- kirilenko, kevin martin gibi savaşan bir 4 numarayla ve de iyi kötü oyun kurabilen hızlı bir guardla kısa vadede şampiyonluk kovalayabilir. bu arada ersanı orlandoda görmek istiyoruz artık. sistemde lewisin yerine uk oturur bana kalırsa. bununla ilgili bir değerlendirme bekliyoruz:))