BIY AD

13 Ocak 2011 Perşembe

Küçük Detaylar-10 (Nazar Değmesin)

Kevin Love'la giriştiği double double yarışını sürdüredursun Blake Griffin bir başka kategoride bir başka efsaneyi daha geride bırakmak üzere. 12 Aralık'ta oynanan Orlando Magic karşılaşmasından bu yana üst üste 13 maçtır 20+ sayı atıp, 10+ ribaund çekiyor Griffin. Son 15 yılı baz aldığımızda Shaq bu iki kategoride bahsedilen baremleri üst üste 18 maç geçmiş. Yani genç yıldızımızın rekoru kırma ihtimali pek de az değil.

Rekoru kırar veya kıramaz ama tartışılmaz bir gerçek var ki o da bu genç adamın lige büyük renk kattığı. Son yıllarda bu kadar heyecan verici bir çaylak izlememiştik. Derrick Rose, Tyreke Evans, Dwight Howard hepsi ilk senesinde de kaliteliydi ama hiç biri Griffin kadar dominant değildi. Utanarak itiraf ediyorum ki muhtemelen bu yüzden Lakers'tan çok Clippers maçı izledim.

6 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

pazar gecesi showtime var clipers-lakers maçında göreceğiz griffini bakalım seriyi devam ettirebilecek mi?

Adsız dedi ki...

Griffin vasat. Heyecan getirmediğin dediğin derrick rose, ilk senesinde ROY ikinci senesinde allstar reserve, ve üçüncü senesinde de allstar starter olucak. hatta seneye de mvp. griffin ise küçük takımın büyük oyuncusu olmaya devam edicek.

mehmet dedi ki...

rose, dwightı gectim performansı lebronun wadein caylak ılıyla karsılastırılabilir bi dereece

Pimapen dedi ki...

Bu adam rose u top diye potaya sokar:) Gördük dünya şampiyonasında rose u yardım savunması görünce kayboldu ortadan kafasını pek kullanamıyor.

Adsız dedi ki...

Mütiş Hızlı ve harika sıçrıyor sanırım howarddan 20 cm yukseğe sımaç basar.

10ur dedi ki...

serisinin 1 minosata maçında bitmesi hayli epik olmuş. çok güzel 1 maç oldu stern'de onlar üzerinden sağlam kar yaptı...