BIY AD

2 Ocak 2011 Pazar

Roy'un Durumu Çok Ciddi

Portland Trail Blazers'ın yıldız oyuncusu Brandon Roy'un dizindeki sakatlık alıştığımız türden bir sakatlık değil. Oyuncuyu 17 Aralık'tan beri benche mahkum eden bu bela her iki dizinde de mevcut. Sakatlığın tam açıklaması şu ki Roy'un iki dizinde de kıkırdak kalmamış. Kemikler arasında varolan bu dokunun yokolması da çok ciddi bir sıkıntıya işaret ediyor zira şu an dizinde kemiklerin birbirine teması söz konusu. Ameliyatla düzelmesi de söz konusu olmayan bu temasla Roy kariyeri boyunca savaşmak zorunda kalacak. Zaten NBA'de varolan sakatlıkları yazan tüm sitelerde Roy'un "indefinetly" olarak sahalardan uzak olduğu yazıyor. Yani oyuncu belirsiz bir süre parkeye çıkamayacak ve bu belirsiz sürenin tüm kariyeri kapsama ihtimali var. İşte beni korkutan da o ihtimal. Şu anda süresiz bir şekilde dinlendiriyorlar kendisini, durumu daha iyiye gittiğinde dönecek. Belki de bu sezon dönmeyecek. Nasıl bir çözüm bulunacak bilmiyorum ama şöyle bir gerçek var ki eski Roy'u bir daha izleyemeyebiliriz.

5 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

nba de en sevdiğim oyuncu roy. ama geçen sene menisküs ameliyatından sonra playoff da oynadı. ben bu takımın lideriyim yalnız bırakmamam lazım mantığıyla hareket etti bu sene de sakat sakat oynadı maalesef sonuç çok kötü bu takım 3 sene önce geleceğin takımı olarak görülüyordu ama şimdi playoff a ancak son 2 sıradan girebilirler

Adsız dedi ki...

çok büyük kayıp umarım iyi olur

mehmet dedi ki...

gecen sene playoffların basındaydı heralde sakatlandı ve 1 ay yok denirken 8 günde döndü mucize diye adlandırldı. asıl mucize artık eski roy gibi oynayabilmesi.

memojanne dedi ki...

portland ne kadar bahtsız bir camia yahu

Adsız dedi ki...

Ya Nba'e girelim, altlardan güzel bir takım tutup zirveye çıkınca keyifle izleyelim dedik, adamlar sakatlıktan başını kaldıramıyor.

Takımın aslarından biri ama takım onsuz da bir kaç transferle idare edecek gibi görünüyor. Hani gelse, bu serinin üstüne takıma ve kendine moral olsa hiç de fena olmazdı.

Sendeyiz konyalım...