BIY AD

8 Ocak 2011 Cumartesi

Suns'a Bir Darbe de Amare'den


Link

Ligde kötü günler geçiren Suns dün gece evinde Knicks'e karşı ağır bir yenilgi aldı. Eski takımına karşı oldukça iyi bir karşılaşma çıkaran Amare, kendisine maç öncesi sevgi göösterilerinde bulunan Suns taraftarlarını, attığı sayının ardından yaptığı bu hareketle selamladı. Tuhaf bir psikolojiye sahip kendisi.

6 FARKLI FIKIR:

taner şahin dedi ki...

finix'in bi tarafına geldei bu hareket oh iyi olsun tam bir looser takım

Adsız dedi ki...

Keske biraz daha iyi takip edebilsen.
Amare mactan sonra Suns taraftarinin her zaman yerinin ayri olacagini, o hareketi management'a yaptigini soyledi.

ESKENES dedi ki...

Adsız, söylediklerimde yanlış çıkmayacak kadar takip ediyorum, en azından Suns'ı. O hareketin öncesinde takım olarak birkaç dakikadır sayı atamıyordu Knicks ve fark azalınca Suns taraftarı gaza gelip baya bağırmaya başlamıştı. Amare'nin o sayısıyla da salonda büyük bir uğultu çıktı ve ardından 'sus' işaretini yaptı kendisi. Maçtan sonraki söyledikleriyse bir nevi 'çevir kazı yanmasın'.

Adsız dedi ki...

Eskenes, ben de Amerika'da New York'da yasiyorum kardesim. Fark da duzgun bir azalma falan yoktu ayrica. Mac 30-22 idi, 30-26 oldu herhalde 4-0 seriden bahsetmiyorsun gaza gelip baya bagirmaya basladilar diye. Amare o hareketi kesinlikle Suns taraftarina yapmadigini mactan sonra soyledi. Mactan once de Phoenix'deki evini cok ozledigini, taraftarin daima ona cok yardimci oldugunu soyluyordu zaten. O hareketi onlara yapmasi icin hicbir sebep yok.

ESKENES dedi ki...

Adsız, tam olarak o seriden bahsediyorum. Knicks birkaç dakika boyunca sayı bulamıyor, ardından Dragic yarısahada kaptığı topla turnikeyi bırakınca Suns taraftarları bağırmaya başlıyor. Amare de bir sonraki pozisyonda attığı sayıdan sonra o işareti Suns taraftarlarına yapıyor. Kendisinin maç öncesi-sonrası, devre arası bütün röportajlarını dinledim, söylediklerini biliyorum. Ama maçın içerisinde yaptığı o hareketin ardından durumu kurtarmak için sonradan böyle bir yalan söylediğini düşünüyorum.

Videoya ses eklemeyi becerebilsem muhtemelen daha rahat ikna olursun söylediklerime ama maalesef halledemedik bir türlü o işi.

Adsız dedi ki...

mikrofonu açıp sesi dış hoparlörlerden vererek sizin yaşadığınız ses sorununu halleden bir arkadaşım var. aynı programı kullanıyorsanız deneyebliriniz