BIY AD

28 Ekim 2009 Çarşamba

Cavs'in Celtics'e Kaybetmesinin Nedeni


Link

Buyrun izleyin, kendi upload'um. Maçın son 2 dakikasına girilirken bir kesit. Videonun başında Rondo'nun bir guard'a göre müthiş olan ribaunt sezgisini ve savaşçılığını göstermek istedim. Tabii sonra Shaq'la karşılaşınca boyunun ölçüsünü alıp yere düşüyor, kafasını yere vuruyor ve yerde kalıyor ayrı. Ardından hemen Cavs hücuma çıkıyor. Fark sadece 4 sayı. Defansa geç dönen Rondo, önce Shaq sonra Varejao ile eşleşiyor. Shaq arkada boş kalıyor. LeBron'un 3 tane opsiyonu var:

1) Topu Shaq'a veya Varejao'ya indirmek
2) Rasheed'in üstüne gidip geçmek ve çembere kadar gitmek
3) Şut atmak

LeBron en son yapılması gerekeni yapıyor, üçlüğü kaçırıyor. Ribaundu alan Pierce, Shaq ve LeBron'un arasından sıyrılıp orta mesafeli şutu gönderiyor. Maç bitiyor.

Youtube'la problem yaşayanlar için blogger'a da upload ettim:



Maçın 2. yarısını izlememiştim henüz, pozisyon hakkında beni bilgilendiren arkadaşım Hasan'a buradan teşekkür ediyorum.

3 FARKLI FIKIR:

Maximus dedi ki...

bir pozisyonda da Rondo ribaund mücadelesinde Mo williamsın elinden bir top çaldı tam bir mesaj. Boston'un şampiyon olacağını düşünüyordum dün ki oyunu izledikten sonra bu bir kez daha perçinlendi. Tabiki saktlık olamzsa.

Dan Dirik dedi ki...

Yalnız Garnett düştü bi ara o maçta içim cız etti korktum resmen. Dizlerinin de %100 olmadığı bariz, kaçırdığı smaçta tam yükselememişti

Kaan Mert dedi ki...

Lebron'dan muazzam bir seçim gelmiş cidden oyunun en kritik anlarında. Kabak gibi ortada halbuki pota altındaki gariplik. Oraya bir pas indirmekten aciz bir şekilde bencilce oynarsan sen yenilgiyi hak edersin arkadaş.