BIY AD

9 Kasım 2009 Pazartesi

29'da 0 (sıfır) Çekmek

Philadelphia 76'ers genel menajeri Ed Stefanski, Dalembert'i takas etmek için ligdeki geri kalan 29 takımla da bir şekilde kontak kurup konuşmuş. Hepsinden de olumsuz yanıt almış. Eh tabii bu sezon 12, gelecek sezon 13 milyon dolar kazanacak olan Dalembert'i isteyen takım olmaması normal. Ayrıca defansif pivotun kontratında 'Takas olursa maaşı %15 artar' şeklinde bir madde varmış. Zaten bu sezon Princeton hücumunda Dalembert'in verdiği harika performans ve aldığı kısıtlı süreler takas değerini negatif etki ediyor. Eddie Jordan'ın, Wizards'da Haywood ile yaşadığı problemlerin aynısını Dalembert'in de yaşadığı açık. Kısacası Dalembert şu anda NBA'de Eddy Curry ile beraber belki de elden çıkarılması en zor oyuncu. Nasıl bir çözüm bulacaklarını ve Speights'e sezon boyunca nasıl gerekli süreleri sağlayacaklarını merak ediyorum.

5 FARKLI FIKIR:

Orange dedi ki...

eski gm billy king'e selam ederim... soktuğunu çıkaramıyoruz hala.

r7bertpires dedi ki...

okc'ye gitse keşke, süper olurdu okc için. tek eksikleri dalembert'in iyi zamanlarındaki gibi bir dalembert. her iki takımın gm'ine dalembert-brezec vs krstic-collison takasını öneriyorum, kontratlar da tutuyor.

Adsız dedi ki...

fatih solak'tan bir dalembert olmaz mıydı be? 2002 draftlerine girecekti zamanında, hatta ny'un ciddi ilgilendiği söyleniyordu ama o sezon içinde fıtık olmuştu...

Dan Dirik dedi ki...

Speights az önce tüm sahayı geçen bir pas attı da... Ne diyeyim zor Dalembert'in işi

lembo dedi ki...

billy king.. kel kafana köpekler işesin..